Varastointipalvelut

Sopimusvarastointipalvelumme avulla voit lyhentää merkittävästi tuotteiden toimitusaikaa.

Sopimusvarastointi on palvelu, jolla voidaan sopia asiakaskohtaisten tuotteiden varastoinnista.
Palvelu sopii erinomaisesti tuotantoyrityksille tai valmistukseen, jossa komponenttien toimitusaika ja saatavuus ovat erityisen tärkeitä tuotantoaikataulujen pitämisessä.

Varastoimme maahantuomiamme tuotteita kattavasti ja näin ollen pystymme takaamaan tuotteidemme saatavuuden tukkuliikkeissä, sekä varastostamme heti toimitettuna. Varastotuotteidemme mitattu toimitusvarmuus on yli 99 %. Mikäli varastovalikoimassamme ei ole sinun tarpeeseesi sopivaa tuotetta, on sopimusvarastointipalvelu hyvä ratkaisu.

Sopimuksella sovitaan, mitä tuotteita varastoidaan ja miten sopimusvarastoa täydennetään. Asiakas voi valita perustuvatko sopimusmäärät kiinteisiin tilauspisteisiin, asiakkaan ennusteeseen tai näiden yhdistelmään.

Sopimusvarastointi on ilmainen eikä sido pääomaa. Jos sopimusvarastointi päättyy, on asiakas velvollinen tilaamaan edellä mainituin kriteerein asiakasta varten sopimusvalmistetut tuotteet.

Meillä on pitkä kokemus sopimusvarastoinnista ja palvelullamme on lukuisia tyytyväisiä käyttäjiä.

 

Sopimusvalmistus ja kokoonpano

Toimitamme myös eri tarpeisiin asiakaskohtaisia tuoteratkaisuja. Näihin voidaan yhdistää esimerkiksi kokoonpanoa, esiasennusta, testausta, merkintäpalvelua, pakkauspalvelua ja muita vastaavia palveluita.