Eaton iLight

SCLED-himmenninyksikkö ledilampuille

iLight-ohjausjärjestelmät
Tarkemmat tuotetiedot

SCLED on LED-himmennin, jota käytetään retrotyylisten-ledilamppujen himmennykseen (Retrofit). LED-himmennin voi himmentää neljää tai 12:a valaistusryhmää 5 A -mallista riippuen. SCLED on transistoritekniikkaan pohjautuva himmennin, eikä sen toiminnalle ole minimikuormaa. SCLED-himmentimet on testattu useiden ledilamppujen kanssa ja todettu yhteensopiviksi. Jokainen ohjainkanava voidaan konfiguroida Trailing- tai Leading Edge -tilaan kuorman vaatimusten mukaisesti.

128:n muistiin integroitavan tilanteen ansiosta laite tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia vaativiimpienkin ohjausympäristöjen tarpeisiin. Itsellinen ohjainkeskus on erinomainen tapa ledilamppujen himmentämiseen, sen helpon asennuksen ja hyvän himmennyksen ansiosta. Tämä on ideaalinen ratkaisu esimerkiksi ravintoloiden ohjauksen toteutukseen jo olemassa olevien LED-lamppujen kanssa.

Himmennin toimii myös suorana rajapintana AV-järjestelmiin RS-485 väylän ja ACII-komentojen avulla. Jokainen kuormaohjain voidaan myös varustaa DMX-Input -kortilla, jolloin yleisvalaistusta voidaan ohjata valopöydästä.

Tutustu lisää itsellisiin ohjainkeskuksiin iLight-sivuilla.