Saksalaisen Triluxin Twenty3 on vastaus usein kuultuun lauseeseen ”haluan hyvän ja edullisen tuotteen”.
Avaa selaimessa
152 nylund logo
565 MicrosoftTeams image (15)
Valaistussaneeraajan unelma toteutuu
Saksalaisen Triluxin Twenty3 on vastaus usein kuultuun lauseeseen ”haluan hyvän ja edullisen tuotteen”. Samalla Trilux tuli vastanneeksi ajankohtaiseen vaatimukseen, kun loisteputket poistuvat myynnistä 24.8.2023.

– Twenty3-sarjan Led-valaisimet on erinomainen vaihtoehto korvaamaan loisteputket. Sarjassa on pinta-asennettavia valaisimia, alasvaloja, ripustettavia versioita sekä ulkovalaisimia.

Valaisimet on suunniteltu saksalaisella pieteetillä, jossa asennustyökin on huomioitu hienosti. Saneerauskohteessa usein yksi korjaus johtaa toimenpideketjuun, mutta Twenty3-valaisimissa on tähänkin vastaus. Vanhat asennusreiät saadaan valaisimilla piiloon esimerkiksi ilman kattopaneelien uusimista.
 
– Twenty3-valaisimet peittävät vanhat asennusjäljet ja reiät, valaisimen mallista riippuen, niiden koon tai soviterenkaan ansiosta.

Niclas kertoo videolla tarkemmin Trilux Twenty3-sarjan valaisimista. Ja Niclas itse on tietysti valmiina palvelemaan ja vastaamaan saneeraus- tai uudiskohteen valaistustarpeeseen.
 
Siirry tästä Niclaksen videoon.
Vaihde: 010 217 0300 | Asiakaspalvelu: 010 217 0310 |  Tekninen tuki: 010 217 0305
asiakaspalvelu@nylund.fi

Osoitelähde: Nylundin markkinointirekisteri.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube
Homepage
Tilaa uutiskirje | Peruuta tilaus