Mitä mieltä olet sivujen ulkoasusta ja fiiliksestä yleisesti?

Kiitos paljon!

Arvostaisimme, jos voisit vastata vielä seuraaviin kysymyksiin:
Löydätkö hyvin hakemasi asiat?
Miten toivoisit sivuston kehittyvän jatkossa?

Tehovastusvalikoimamme laajenee ja monipuolistuu

Laajempi ja monipuolisempi tehovastusvalikoima

Danothermin tehovastusvalikoima on täydentynyt yritysoston kautta italialaisilla ATE-Electronicsin valmistamilla tehovastuksilla. ATE:lla on lähes 50 vuoden kokemus paksukalvovastusten, sekä heat sink -vastusten valmistuksesta.

 

PR-paksukalvovastussarja

ATE-Electronicsin pienikokoisten, kompaktien PR –100-vastusten tehonkesto jäähdytyslevylle oikein asennettuna on 100W ja PR250-vastusten tehonkesto on 250W.

Vastukset ovat erittäin matalainduktiivisia ja soveltuvat erinomaisesti mm. snubberi- ja filtterisovelluksiin.

PR-sarjan vastuksia on saatavana joko 2- tai 4-terminaalisina ja ohmialueet ovat välillä 1Ω – 1MΩ, E12-sarjan mukaisesti.

Heat sink -alumiiniprofiilivastukset

RB-sarjan vastukset ovat pienikokoisia, alumiinikoteloituja ja jäähdytysrivoitettuja tehovastuksia, mitkä pienestä koostaan huolimatta kestävät hyvin tehoja ja mekaanista rasitusta.

RB-vastussarjan vastukset kestävät jäähdytyslevylle asennettuna 12W-250W. Vastukset on varustettu joko juotettavilla terminaaleilla, pikaliittimillä tai ruuvattavilla terminaaleilla.

ATE-Electronicsin DAT-sarjan 100W ja 150W lämmitys- ja kuivausvastukset on kehitetty estämään lämpötilan vaihtelusta syntyvän kosteuden kondensoitumista erilaisten koteloiden sisään. DAT-vastusten pintalämpötila on rajoitettu lämpötilaan +70°C. Matalissa lämpötiloissa vastuksen teho on maksimissaan ja teho pienenee, kunnes kytkeytyy kokonaan pois päältä lämpötilassa +55°C.

Kysy lisää!

Merja Aaltonen
Puh 010 217 0342
merja.aaltonen@nylund.fi