Nylund Group osti aLUMEN-yhtiön valoliiketoiminnan

Nylund Group Oy osti 10.2.2017 aLUMEN Oy:n valoliiketoiminnan

aLUMEN Oy on laadukas toimija sisä- ja ulkovalaistuksen, valaistuksen ohjauksen, sekä myymälä- ja teollisuusvalaistuksen puolella. Se edustaa Suomessa mm. palkittujen, kansainvälisten valaisinvalmistajien LED Linear GmbH:n, Ansorg GmbH:n, sekä Focus Lightning AS:n ja Radiant Architectural Lightning -yhtiön valaisimia.

Nylund on suomalainen, kehittyvä perheyhtiö Kirkkonummelta, joka myy talotekniikan ja teollisuuden pitkän elinkaaren tuoteratkaisuja. Nylund on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia. aLUMEN Oy:n liiketoimintakauppa vahvistaa Nylundin asemaa valaistusliiketoiminnassa.

Osa aLUMEN Oy:n edustuksista, sekä koko valo-liiketoiminnan tarjouskanta ja avoin tilauskanta siirtyvät kaupan yhteydessä Nylundille. Yrityskaupan myötä aLUMEN:in entinen omistaja Markku Hämäläinen siirtyy Nylundin palvelukseen ja tuo Nylundille vahvaa osaamista erityisesti suunnittelija-asiakkaiden pariin. Markun siirtyminen Nylundille takaa sen, että asiakastyö jatkuu jouheasti ja katkeamatta yrityskaupasta huolimatta.

aLUMEN Oy yritysnimi ei siirry yrityskaupan mukana, eikä myöskään yhtiön tv- ja elokuvavalaistukseen sekä elokuvateatterien esitystekniikkaan erikoistunut Kuva-liiketoiminta.

Lisätietoja:

Johan Karlsson
toimitusjohtaja
Nylund Group
010 217 0360
johan.karlsson[at]nylund.fi

Markku Hämäläinen
aLumen
040 3100 031
markku[at]alumen.fi

Nylund Group on kolmannen sukupolven vakaavarainen ja kehittyvä perheyhtiö, joka myy talotekniikan ja teollisuuden laadukkaita, pitkän elinkaaren tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. www.nylund.fi

aLUMEN on vuonna 2001 perustettu valaistusalan maahantuonti- ja myyntiyritys, jonka juuret ovat vahvasti TV-, elokuva- ja teatterivalaistuksessa. aLUMEN Oy tuo maahan alan merkittävimpiä tuotteita, joissa yhdistyvät korkea laatu ja innovatiiviset sovellukset uusimmasta tekniikasta.
www.alumen.fi

Suomen Valoteknillisen Seuran palkinnot 2017

Roope Siiroinen

Vuoden 2017 valoisa persoona on valittu.

Tapahtumakeskus Telakalla Helsingissä järjestetyssä VALO/ON 2017 –tapahtuman Valon päivässä palkittiin kaksi valaistusalalla ansioitunutta henkilöä. Toinen heistä on Roope Siiroinen, joka on suunnitellut mm. Suomen Vapaakirkon valaistuksen Nylundin edustamilla valaisimilla. Roope valittiin Suomen Valoisaksi persoonaksi vuodelle 2017. Palkinto myönnetään henkilölle, joka yksittäisellä teolla tai pidempiaikaisella toiminnalla on tuonut valoa maailmaan ja edesauttanut valaistuksen asiaa.

Lue lisää tiedotteesta.

Antibakteeriset tietoverkkotuotteet sairalaakäyttöön

R&M HealthLine -uutuudet sairaalainfektioiden vähentämiseksi.

R&M HealthLine on uusi antibakteerinen tuotekokonaisuus sairaalaympäristöön, joka on kehitetty vähentämään sairaalainfektioita.

HealthLine on ensimmäinen kaapelointijärjestelmän kokonaisratkaisu potilashuoneisiin, teho- ja tartuntatautiosastoille. Erityiset antibakteeriset lisäaineet tuotteissa on lisätty muovimateriaaliin eivätkä näin ollen kulu pois pintoja puhdistettaessa. Lisäaine estää bakteerien kasvua ja vähentää tartuntariskiä. Kaikki datakaapeloinnin osat ovat antibakteerisia potilaiden ja henkilökunnan turvaksi.

HealthLine-tuoteperheen saat nyt ainoana Suomessa meiltä Nylundilta.

Katso tuotteet

Asiakastyytyväisyys vahvassa kasvussa

Viimeisimmän asiakastutkimuksen tulokset ovat saapuneet.

Toteutamme Nylundilla vuosittain asiakastyytyväisyystutkimuksen saadaksemme ensikäden tietoa siitä missä onnistuimme ja missä voisimme olla parempia. Vuoden 2016 tutkimus tehtiin loka-marraskuussa verkkokyselynä. Tulokset ovat saapuneet ja voimme olla hyvin tyytyväisiä, sillä asiakkaidemme luottamus meihin on vahvassa kasvussa.

Vastaajat kuvailivat Nylundia luotettavaksi ja laadukkaaksi toimijaksi, jota suosittelisivat mielellään kollegoilleen. Parhaiten Nylund onnistui asiantuntemuksessa, palvelualttiudessa ja toimitusten sujuvuudessa, asteikolla 1-5 kaikki arvioitu korkealle tasolle 4,2. Kehityskohteiksi nousivat vastaavuus asiakkaiden eri tarpeisiin sekä yhteydenpidon aktiivisuus. Näihin kiinnitämmekin jatkossa huomiota.

Kiitämme asiakkaitamme luottamuksesta ja odotamme innolla tulevaa yhteistyötä!

Tutustu koosteraporttiin tästä.

Heitimme joululahjat Itämereen

Nylund toivottaa hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017

Kiitämme kuluneesta vuodesta ja toivotamme rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Lämpimin terveisin, koko Nylundin henkilöstö

Laskutusosoitteemme muuttuu vuoden 2017 alusta

Nylundin laskutustiedot muuttuvat. Uudet verkkolasku- ja paperilaskuosoitteemme astuvat voimaan 1.1.2017 alkaen.

Uudet laskutustiedot ovat:

Verkkolaskuosoite / OVT 003722265800
Y-tunnus: 2226580-0
Operaattori: Basware

Jos verkkolaskun toimitus ei ole mahdollista, paperilaskun voi  lähettämää myös skannattavaksi osoitteeseen:

Oy Nylund-Group Ab
00064 ADMINISTER

Laskun voi toimittaa myös sähköpostitse pdf-tiedostona osoitteeseen invoice (at) nylund.fi

Kiitämme yhteistyöstä! 

Laskutusohjeet verkkosivuillamme

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää 99 vuotiaalle Suomelle! Suomen lippu on projisoitu toimistomme seinään Meyer Lighting Nightspot B Gobo LED projektorilla.