Tavataan Alihankinta-messuilla Tampereella!

Nylund Alihankinta-messuilla 2018

Nylund on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa 25.-27.9.2018

30-vuotisjuhliaan viettävä Alihankinta esittelee vuosittain Suomen teollisuuden kärkiyritykset. Viime vuonna messuihin tutustui lähes 18.000 teollisuuden päättäjää ja asiantuntijaa. Nylund on mukana messuilla D-hallissa osastoilla D15 ja D16. Tule käymään!

Esittelemme osastoillamme tehoelektroniikan komponentteja:

  • vastukset
  • kondensaattorit
  • induktiiviset komponentit
  • annostelulaitteet ja -materiaalit
  • kaapelit ja liittimet
  • sähkömekaniikkapuolen tuotteet.

Alihankinta-messujen yli 1000 näytteilleasettajaa tarjoavat läpileikkauksen maailmalla arvostetusta suomalaisesta teollisuusosaamisesta, sekä erinomaiset verkostoi tumismahdollisuudet alan toimijoiden kesken. Alihankinta 2018 -messujen teema on tuottavuus.

Rekisteröidy messuille täällä.

Juhannuksen aukioloajat: suljemme torstaina 21.6. klo 14:00. We close on Thu at 14:00.

Nylundin juhannusperinteen mukaisesti suljemme varaston ja konttorin torstaina 21.6.2018 klo 14.00. Olemme avoinna taas normaalisti seuraavana arkipäivänä eli maanantaina 25.6.2018.

In Finland we celebrate Midsummer festivities and close the office and the warehouse on Thursday 21st of June at 14:00. We are open again on Monday 25th of June.

Vi stänger lagret och kontoret för midsommarhelgen på torsdag 21.6. kl. 14 och är tillbaka här igen på måndag den 25.6.2018.

Toivomme teille kaikille rauhallista ja hyvää juhannusta!
Vi önskar er alla en skön midsommar!

Kuva: Karl Magnuson / Unsplash

Avoin työpaikka: myyntipäällikkö Länsi-Suomen alueelle

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?
Haemme nyt teollisuusmyyntiin Länsi-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme.

Tehtävässäsi vastaat myynnistä Länsi-Suomen alueella Ouluun saakka sekä nimetyistä isommista asiakkaista. Myyt tehoelektroniikan komponentteja (vastukset, induktanssit, kondensaattorit) sekä teollisuuskaapeleita ja -liittimiä, joista sinulla on vankkaa kokemusta. Työtehtävä ei edellytä sinulta sijoittumista välttämättä pääkaupunkiseudulle, vaan voit asua myös esim. Pirkanmaan, Länsi-Suomen alueella.

Olet jo tehnyt tuloksellista myyntiä teknisen kaupan alalla. Sinulla on vahva näkemys ja osaaminen oman työsi johtamiseen. Olet oma-aloitteinen sekä kykenet myynnilliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn asiakkaiden tuotekehityksen ja tuotesuunnittelijoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva mielellään tekninen koulutus.

Pystyt itse vaikuttamaan tehtävääsi

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän, jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan, sekä mahdollisuuden olla mukana tekemässä yrityksestämme asiakkaiden ensisijainen ratkaisu- ja palvelukumppani.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Johan Karlsson 17.-18.5. kello 9 – 11 välisenä aikana, p. 050 522 2767. Lisätietoja sinulle antaa myös HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, mira.stenholm@hr4.fi, p. 040 588 2406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään su 20.5.2018.

Hae paikkaa tämän linkin kautta.

Nylund on mukana Navigate-messuilla Turussa 16.-17.5.2018

NaviGate 2018 -messut kokoavat merenkulun toimijat Turkuun 16.-17. toukokuuta 2018. Näiden kansainvälisten messujen teemoja ovat risteilijärakentaminen ja -uudistaminen, uudet ja uusiutuvat energiamuodot, rekrytointi, arktinen osaaminen, digitalisaatio, ympäristöteknologia, sekä merilogistiikka.

Nylundilla on yli 10 vuoden yhteistyökokemus laivoja rakentavien yritysten kanssa

* R&M:n uudet CAT6A-tietoverkkotuotteet ovat DNV GL -sertifioituja, soveltuen laivaympäristöjen käyttöön
* Tuotteet ovat 100% testattuja
* Valikoimastamme löytyy sekä IP54- että IP67-rasiakalusteita
* Tarjoamme kattavaa asennuskoulutusta asentajille ja projektipäälliköille
* Nopeat ja joustavat toimitukset

Tule tervehtimään meitä NaviGate-messuille osastolle 64!
Rekisteröidy messuille täältä.

Kysy lisää:

Robert Ek
+358 10 217 0334
Lähetä sähköpostia

Markku Hämäläinen
+358 10 217 0337
Lähetä sähköpostia

 

Nylund on mukana Navigate-messuilla

NaviGate 2018

Valaistuksen uutuudet lanseerattiin Frankfurtin Light and Building -messuilla

Valaistuksen ja talotekniikan väki kerääntyy joka toinen vuosi Saksan Frankfurtiin viikon kestävään jättimäiseen Light and Building -messutapahtumaan. Aku Bragge Nylund-Groupilta vieraili Frankfurtin messuilla. Alla Akun blogikirjoitus messumatkalta.

Messut ovat tärkeä paikka tavata asiakkaiden lisäksi omia päämiehiä

Frankfurtin Light and Building on kansainvälinen, erityisesti Euroopassa toimivien tahojen päätapahtuma, jossa esitellään valaistuksen ja talotekniikan uusia innovaatioita ja tuotelanseerauksia. Myös suomalaisille yrityksille, kuten Nylundille messut ovat tärkeä tapahtuma esitellä uusia tuotteita, tavata päämiehiä, sekä verkostoitua kansainvälisesti.

Päivässä ei tämän kokoisista messuista ehdi saada paljon irti. Tyypillinen messuvierailija käyttää Light and Buildingin kokoisiin messuihin kahdesta kolmeen päivään. Kiireisimmät päivät osuvat alkuviikkoon. Jos haluaa välttää suurinta hulinaa, kannattaakin suunnata paikalle vasta loppuviikosta.

– Edustamiamme valaistustekniikan kumppaneita messuilla oli kaikkiaan kymmenen. Olen erittäin vaikuttunut kumppaneidemme kyvystä tuoda markkinoille aina uusia, innovatiivisia tuotteita. Kumppaneidemme messuosastoilla huomasi myös, että osastoilla vierailevat asiakkaat arvostavat samaa. Avaan hieman päämiestemme kuulumisia.

Light and Building 2018

B.E.G.:in osasto Light and Building -messuilla 2018. Kuva: B.E.G.

B.E.G. Luxomat esitteli luonnollista valaistusta mukailevan sisävalaistusjärjestelmän

Pracht

Pracht on saksalainen valmistaja, jonka historia on tiiviiden valaisimien valmistuksessa. Pracht keskittyy erikoissovelluksiin, kuten elintarviketeollisuuden vaatimukset täyttäviin valaisimiin. Pracht on tehnyt laadukasta ja pitkäjänteistä yhteistyötä kumppaneidensa kanssa. Messuilla Pracht esitteli uutta valonlähdetekniikkaa, joka on tarkoitettu teurastamoihin. On havaittu, että oikeanlainen valon spektri parantaa lihan säilyvyyttä ja liha pysyy myös tuoreen näköisenä.

B.E.G. Luxomat

B.E.G. Luxomatin osasto oli täynnä uutta tekniikkaa. Osastolla oli näyttävästi tuotu esiin biodynaamiseen vuorokausirytmiin tehty valaistuksen ohjausjärjestelmä. Tämän avulla valaisimien värilämpötila muuttuu esiasetetun profiilin mukaan. Ainutlaatuista järjestelmässä on optio valoisuusanturille, joka mittaa ulkona vallitsevaa valon värilämpötilaa ja mukauttaa sisätilat luonnolliseen valaistukseen. Himmennys ja siirtymät olivat osastolla demomielessä nopeutettuja, mutta todella tasaisia ja miellyttäviä.

B.E.G. Luxomat Frankfurtin Light and Building -messuilla. Kuva: B.E.G.

Willy Meyer

Willy Meyer oli jälleen kerran tuonut muutaman täysin uuden valaisinsarjan ulkovalaistukseen. Yksi näistä on Monospot, jossa huomio kiinnittyi tyylikkääseen ja ajattomaan designiin ja muuttuvien tarpeiden haasteita ratkaiseviin, yksityiskohtaisiin oivalluksiin. Valaisimen avauskulmaa voidaan säätää portaattomasti, mikä tekee valaisimesta todella monikäyttöisen esimerkiksi kiinteistön puustoa valaistaessa. Kaikkien mallien häikäisyn suojaus ja valokuvio olivat totutusti erinomaisia.

Led Linear

Led Linearin osastolla oli niin kova vilinä, ettei sekaan meinannut mahtua. Led Linear julkaisi messuilla täysin uuden teknologian LED-nauhan, sekä uutta nanotekniikkaan perustuvaa optiikkaa. Tuotteiden asennettavuuteen oli kiinnitetty viime vuosien tuotekehityksessä erityistä huomiota. Myös kaapelointia helpottavia lisätarvikkeita oli tuotu valikoimaan. Led Linearin tuotteilla annetaan persoonallinen jälki arkkitehtoniseen kokonaisuuteen.

Focus-Lighting

Focus-Lightingin osasto oli tanskalaiseen tyyliin arkkitehtonisen selkeä ja tyylikäs. Valaisimet on tehty laadukkaista materiaaleista ja komponenteista ja niiden luvataan kestävän vuosikymmeniä. Tämän vuoksi myös valaisintekniikka on tehty vaihdettavaksi. Kuka tietää, mikä onkaan seuraava valonlähde LEDien jälkeen? Kaikkien valaisinhankintaa tekevien onkin syytä pitää mielessä kiertotalous niin kustannusten kuin ekologistenkin arvojen vuoksi. Valaisimia esiteltiin osastolla myös avattuina ja jokaiselle osalle ja valitulle ratkaisulle sai pyydettäessä selkokieliset perustelut.

Focuksen uusi, erittäin kiinnostava ripustettava ulkovalaisin Way sopii erinomaisesti kaupunkikuvaan. Se rikkoo hieman LED-valaisimille tyypillistä, erittäin kohdennettua valoa. Way antaa visuaalisen opastusefektin ja valaisee pehmeästi ympäristöään.

Street Luminaire

Focus-Lighting Way streetlight. Kuva: Focus-Lighting.

Turn oli todella mielenkiintoinen piha- ja puistoalueiden kohdistettava valaisin. Näiden valaisimien kaunis design on peräisin nimekkäiltä tanskalaisilta arkkitehdeiltä ja muotoilijoilta nimeltään Friis & Moltke ja Aart designers.

Eaton iLight

Eaton iLightin teema messuilla oli liitynnät eri automaatio- ja ohjausjärjestelmiin. Uutena innovaationa esiteltiin erityisesti hotellihuoneiden lämmityksen ja ilmastoinnin ohjaukseen suunniteltu ohjainyksikkö ja käyttöliittymät, joista valaistuksen ja lämmön ohjaus onnistuu huoneessa yöpyjältä ongelmitta. Valaistuksen keskitetyn ohjauksen ohjelmistot esiteltiin suurelta kosketusnäytöltä. Ohjelmistojen avulla pääsee näkemään valaistuksen tilan, kulutustiedot, sekä muuttaa valaistusta. Valaistustilanteiden ohjaus ja muuttaminen kosketusnäytöltä oli intuitiivinen ja selkeä ja siksi varmasti hotellien ja ravintoloiden, sekä näyttelytilojen tarpeisiin soveltuva.

Aku Bragge
aku.bragge@nylund.fi

Kuvat: Focus-Lighting ja B.E.G.

Focus-Lighting näyttää tietä Way-valaisinsarjallaan

Tanskalaisen Focus-Lighting ”Way” on monipuolinen katuvalaistukseen tarkoitettu valaisinsarja, joka ripustetaan vaijeriin tai asennetaan valaisinorteen. Wayn muotoilusta ja linjoista on vastannut tanskalainen arkkitehtitoimisto AART designers. Wayn muotokieli edustaa klassista pohjoismaista muotoilua, sulautuen hienosti urbaaniin ympäristöön.

Tyylikäs katuvalaisin, joka ei häikäise

Wayn valaisimen pehmeästi hehkuva häikäisysuoja luo optisen efektin, joka ohjaa kadulla kulkijoita ja tuo alueelle pehmeän ja miellyttävän valon. Valaisin on muotoilunsa ja matalalla sijaitsevan painopisteensä ansiosta vakaa myös ripustettuna.

Wayn monipuolisuus näkyy myös asennus- ja johdotustavoissa. Valaisin on suunniteltu minimoimaan valosaastetta ja häikäisyä. Valaisin koostuu ainoastaan kahdesta pääkomponentista: alumiinivalettu runko ja häikäisysuoja. Muutamalla yksinkertaisella lisätarvikkeella valaisin voidaan ripustaa tai asentaa valaisinorren päähän. Valaisimeen saa myös keskiyön mukaan himmenevän profiilin.

Wayn tyylikkyys ja teknisesti edistykselliset yksityiskohdat tekevät tästä valaisimesta ainutlaatuisen. Way on tiennäyttäjä, jonka valaisintekniikka on päivitettävissä vuosikymmenienkin päästä. Nylundin edustuksessa olevat ulko- ja aluevalaisimet löydät täältä.

Kysy lisää:
Aku Bragge
aku.bragge@nylund.fi
Lähetä sähköpostia

Focus-Lighting Way-katuvalaisin

Focus-Lightinin osasto Light & Building -messuilla Frankfurtissa.

Focus-Lighting Way-katuvalaisin

Focus-Lighting Way-katuvalaisin

Läsnäolotunnistimia korkeisiin asennuskohteisiin nyt myös DALI-versiona

Moninkertaisesti testattu valaistuksen ohjauksen PD4-M-GH-tuoteperhe laajentuu DALI-versioilla. PD4-M-GH kattaa erittäin laajan liiketunnistusalueen: läpimitta on jopa 44 metriä. DALI-versiot sopivat korkeisiin kohteisiin, sillä ne toimivat 14 metrin asennuskorkeudelta saakka.

Valaistusaluekohtaisella Stand-Alone DALI-ohjauksella voidaan ohjata kokonaisia valaistusryhmiä DALI-broadcast -himmennysperiaatteella. Broadcast-mallin lisäksi korkeanpaikan tunnistimet saa myös osoitteelliseen DALI-järjestelmään.

Helposti säädettävä teleskooppisensori

Kärkiominaisuutena GH-tuoteperheen uuteen versioon sisältyy ulkoinen valosensori teleskoopilla. Tämä mahdollistaa jatkuvan vakiovalo-ohjauksen jopa 16 metrin asennuskorkeudessa. Sensorin havainnointialuetta voi säätää helposti vetämällä teleskooppisensori tarvittavaan korkeuteen.

Liiketunnistin on optimoitu korkeisiin varastotiloihin ja yli 10 metrin asennuskorkeuksiin. Paremman päivänvalo- ja himmenninvaihtoehtojen integraation ansiosta uudet tunnistimet mahdollistavat entistä suuremman energiansäästön monissa sovelluksissa. Kaikissa DALI-läsnäolotunnistimissa on myös valon opastusvalotoiminto. Käytävät voi määritellä valaistavaksi vaikkapa himmeällä valolla, joka on 10 % kokonaisvalosyötöstä. DALISYS- ja Guided Light -toiminto mahdollistaa helposti ohjautuvan ja liikettä seuraavan valaistuksen.

Valaistuksen ohjauksen tuotteet Nylundin sivuilla.
Tsekkaa myös B.E.G.:in omat sivut.

Kysy lisää:
Aku Bragge
+358 10 217 0321
Lähetä sähköpostia

Valaistuksen ohjaus korkeissa tiloissa

BEG PD4-M-GH DALI

Valaistuksen ohjaus DALI

BEG PD4-M-GH DALI

Valaistuksen ohjaus BEG

BEG PD4-M-GH DALI

Valaistusta kotiin luonnonvalon määrän mukaan

Kodeissamme valaistuksen ohjaus ja valaistuksen automaatio ovat vasta ottamassa ensiaskeleitaan. Kotitalouksissa valaistusta ohjataan edelleen pitkälti perinteisistä seinäkytkimistä. Ohjautuva valaistus poistaa valojen manuaalisen sytyttelyn, sammuttelun ja säädön. Läsnäolotunnistimen avulla valoja ei pidetä päällä turhaan, vaan ne voi asettaa syttymään ja sammumaan automaattisesti tilan käytön mukaan. Olimme mukana omakotitalo-hankkeessa, jossa panostettiin taloautomaatioon.

Lue linkin takaa Lato-juttu. Nylund toimitti Latoon valaistusta ja valaistuksen ohjausta. Kysy lisää: Aku Bragge, Nylund.

Asiakkaamme arvostavat asiantuntijuutta

 

Jatkuva kehitys ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme ytimessä. Seuraamme näitä aktiivisesti ja vuosittain toteutettava asiakastyytyväisyystutkimuksemme näyttää meille suuntaa jatkoa varten.

Vuoden 2017 asiakastyytyväisyystutkimus tehtiin marraskuun aikana. Tyytyväisyyskysely lähetettiin 1616 talotekniikan ja teollisuuden asiakkaallemme. Tutkimuksessa keskeisessä roolissa oli oman toimintamme lisäksi selvitys siitä, mitkä tekijät ovat asiakkaillemme tärkeitä.

”Asiakastyytyväisyyttä tutkiessamme halusimme kuunnella tarkasti asiakkaitamme ja varmistaa, että teemme oikeita, asiakkaillemme merkityksellisiä asioita. Siksi emme kysyneet pelkästään mielipidettänne meistä, vaan halusimme myös kuulla sen, mitkä tekijät ovat asiakkaillemme tärkeimpiä yhteistyökumppanin valinnassa.”, kertoo Nylundin toimitusjohtaja Johan Karlsson.

Luotettava, laadukas ja asiantunteva yhteistyökumppani

Asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset osoittivat pientä parannusta edellisvuoden tuloksiin. Vastauksista kävi ilmi, että palvelumme vastaavat melko hyvin asiakkaidemme odotuksia. Asiakkaamme kokevat meidät luotettavana, laadukkaana ja asiantuntevana yhteistyökumppanina. Tutkimuksessa selvisi myös, mitä asiakkaamme arvostavat yhteistyökumppanissaan. Esiin nousivat etenkin asiantuntemus, aktiivinen yhteydenpito ja palvelualttius.

”Oli upeaa huomata, että asiakkaamme ovat pääosin tyytyväisiä meihin ja työhömme. Jopa 89% vastaajista arvioi toimintamme keskitasoa paremmaksi. ” kertoo Karlsson. Asiakassuhteemme kestävät, sillä jopa 45,8% vastaajista oli tehnyt yhteistyötä kanssamme yli 10 vuotta. Tämä kertoo luottamuksesta osaamiseemme, palveluihimme ja tuotteisiimme. Vaikka parannettavaa aina on, suuntamme näyttää olevan oikea.”

Kehitysideoiden osalta asiakkaamme esittivät toiveita uusista tuote-edustuksista ja tuotekoulutuksista. Lisäksi viestintään niin eri kanavien kautta kuin asiakastapaamisissa toivottiin vieläkin enemmän käytännönläheistä tietoa.

”Otamme nämä kehitysideat työn alle, sillä yhdessä asiakkaidemme kanssa me löydämme nopeimmin parhaat tavat toimia”, summaa Karlsson.

Suurkiitokset kaikille tutkimukseen vastanneille!

Asiakkaamme kuvaavat Nylundia näin.