Koulutukset

Tiesithän, että voit tilata meiltä yrityksellesi räätälöityjä koulutuksia valaistuksesta, valaistuksen ohjauksesta ja tietoverkkoihin liittyvistä asioista? Järjestämme myös yleisiä koulutuksia mm. suunnittelijoille, asentajille ja sähköurakoitsijoille.

Edustamamme päämiehet järjestävät myös kiinnostavia koulutuksia ja tietoiskuja, joista vinkkailemme välillä somessa ja uutiskirjeissämme.

Kevään 2020 aikana järjestetyt etäkoulutuksemme saivat paljon hyvää palautetta: 

”Kiitoksia paljon, oli tosi hyvä koulutus!”
”Saimme myös hyvät materiaalit mukaamme.”
”Todella hyvät ja mukavat kouluttajat! Koulutuspäivä oli suoritettu hyvin. Auttoi ymmärtämistä paljon, kun pääsimme itse ohjelmoimaan. Mielestäni koulutus oli onnistunut kaikin puolin. Kiitos kurssista!”
”Todella hyvä ja ytimekäs koulutus, näitä lisää!”

Saat helpoiten tietoa koulutuksistamme, kun tilaat uutiskirjeemme tai seuraat somekanaviamme: 

Valaistuksen ohjauksen koulutuksia

  • Asennus- ja käyttöönottokoulutus tavoittelee tunnistimien ripeää, oikeaoppista asennusta ja nopeaa ohjelmointia. Koulutuksen avulla opit ymmärtämään tunnistimien oikeat asennuspaikat ja tehokkaimmat tavat asetuksien tekemiseen. Tunnistimien toimintaperiaatteiden tiedostaminen vähentää virheitä asennuksessa, kasvattaa tietotaitoa ja nostaa yrityksesi profiilia tunnistinohjauksen osaajana. Näiden tietojen turvin viet projektit maaliin menestyksekkäästi.
  • Valaistuksen ohjauksen osaajakoulutus soveltuu sähköurakoitsijoille, jotka tekevät valaistuksen saneeraus- ja korjaustöitä kotitalouksiin ja taloyhtiöihin, sekä ylläpitoa toimistorakennuksiin ja liikekiinteistöihin. Valaistuksen ohjauksen osaava yritys on asiantunteva kumppani, joka herättää luottamusta asiakkaissa osaamisellaan. Valaistuksen ohjauksen osaaja tuntee ohjauksen ja voi proaktiivisesti ehdottaa kiinteistöön fiksuja ratkaisuja.

Tietoverkkoihin liittyviä koulutuksia

  • Tietoverkkoasennukset
  • Valtuutuskoulutukset
  • Takuukoulutukset

Tulossa!

  • R&M:n QPP-sertifiointikoulutus on suunnitteilla elo-syyskuulle. Voit jo nyt ilmoittautua mukaan: robert.ek(at)nylund.fi. Tarkka päivä koulutukselle vahvistetaan myöhemmin. Koulutus on klo 9-14 Masalassa Nylundin toimistolla.

Parhaidenkin osaajien kannattaa aina välillä päivittää tietonsa!

Osallistu avoimiin koulutuspäiviimme tai ota yhteyttä, niin räätälöimme juuri teidän tarpeisiinne sopivan koulutuksen.