Koulutus

Valaistuksen ohjaus monipuolistuu tekniikan kehittyessä. Tuntuuko että on haastavaa pysyä kehityksen mukana ja erottaa uusia tuulia toisistaan. Edustamme markkinoiden kattavinta valaistuksen ohjaukseen portfoliota.

Asennus ja käyttöönotto -koulutus tavoittelee tunnistimien ripeää, oikeaoppista asennusta ja nopeaa ohjelmointia. Koulutuksen avulla on tarkoitus ymmärtää tunnistimien oikeat asennuspaikat ja tehokkaimmat tavat asetuksien tekemiseen. Tunnistimien toimintaperiaatteiden tiedostaminen vähentää virheitä asennuksessa, kasvattaa tietotaitoa ja nostaa yrityksen profiilia tunnistin-ohjauksen osaajana. Näiden tietojen turvin viet projektit maaliin menestyksekkäästi.

 

Valaistuksen ohjauksen osaaja koulutus soveltuu sähköurakoitsijoille, jotka tekevät valaistuksen saneeraus ja korjaustöitä kotitalouksiin ja taloyhtiöihin, sekä ylläpitoa toimistorakennuksiin ja liikekiinteistöihin. Valaistuksen ohjauksen osaaja yritys on luotettava ja asiantunteva kumppani, joka herättää luottamusta asiakkaissa osaamisellaan.

 

Valaistuksen-ohjauksen osaaja tuntee ohjauksen ja voi proaktiivisesti ehdottaa kiinteistöön tarvittavia oikeita ratkaisuja. Valaistuksen ohjauksen osaaja yritys nostaa profiilia asiakkaissaan ja asiakas voi tukeutua laajemmin yrityksen palveluihin. Tavoitteemme on syventää kumppanuutta, lisätä tietotaitoa ja auttaa kumppaneitamme valitsemaan oikeat ratkaisut, mitkä kestävät pitkälle tulevaisuuteen ja kasvavat korkoa.


Parhaidenkin osaajien kannattaa päivittää tietonsa. Päivitykset eivät koskaan ole pahitteeksi, esimerkiksi yhden päivän koulutus on hyvä alku uudella tiellä.

 

Ota yhteyttä niin räätälöimme yrityksenne tarpeisiin sopivan koulutuksen, tai ota osaa avoimiin koulutuspäiviin.

 

Tietoverkkoasennukset
Valtuutuskoulutus
Takuut
Valaistuksen ohjaus
– Eri kohderyhmille