Myynti- ja toimitusehdot

Nylund Groupin myynti- ja toimitusehdot 1.4.2020 alkaen

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.4.2020 alkaen toistaiseksi. Niitä sovelletaan Oy Nylund-Group Ab:n (jäljempänä Nylund Group tai Nylund) ja asiakkaan välisessä kaupassa, ellei toisin ole sovittu. Kulloinkin voimassa olevat ehdot ovat saatavissa Nylundin verkkosivuilta www.nylund.fi.

Rahtivapaat toimitukset
Toimitamme kaikki 3.000 euroa ja sitä suuremmat normaalikuljetuksilla toimitettavat toimituserät rahtivapaasti kotimaassa myyjän valitsemalla toimitustavalla. Toimituserän arvo lasketaan asiakkaan toivoman toimitusajan perusteella.

Alle 150 euron tilaukset toimitetaan kokonaistoimituksena yhtenä toimituseränä ja niistä veloitetaan 10 euron pientoimituslisä.

Vakuutus
Nylund-toimitusvakuutus on vapaaehtoinen ja kattava täysarvovakuutus. Vakuutamme kaikki toimitukset ostajan lukuun ja veloitamme vakuutusmaksun tavaralaskussa. Vakuutusmaksu on 0,4 % laskun verottomasta loppusummasta toimitusehdosta riippumatta.

Toimitusmaksu
Toimitusmaksu pakettitoimituksista on 22 euroa / toimitus. (Ahvenanmaalle 38 euroa).
Toimitusmaksu lava-, kaappi- ja rullakkotoimituksista on 39 euroa / lava. (Ahvenanmaalle 68 euroa).

Toimitusmaksu sisältää normaalit kuljetusliikkeen veloitukset varastotoimitusten osalta.
Määritettyjen, tilauksesta valmistettavien ja muiden erityistuotteiden osalta veloitamme toimitusmaksun lisäksi 70 euron tehdastilausmaksun, mikäli kokonaistoimituserän arvo on alle 3.000 euroa.

Pakkaus- ja kierrätysmaksu
Lisäämme kaikkiin tilauksiin 5,50 euron pakkaus- ja kierrätysmaksun toimitusehdosta riippumatta. Maksulla katamme lakisääteisiä ympäristö- ja kierrätysmaksuja.

Kaapelin mittaus- ja katkaisupalvelu
Toimitamme määrämittaisia kaapeleita. Veloitus kaapelin mittaus- ja katkaisupalvelusta on 20 euroa / mittaus ja katkaisu varastokaapeleiden osalta, minkä lisäksi veloitamme tarvittavasta kaapelikelasta hinnaston mukaisesti. Valmistajilta tilattavista määrämittaisista kaapeleista pidätämme oikeuden veloittaa valmistajan mahdolliset veloitukset edelleen.

Palautukset
Hyvitämme 100 % tuotteen hinnasta sekä palautusrahdin, mikäli palautus johtuu Nylund Groupin virheestä tai viallisesta tuotteesta. Muussa tapauksessa hyvitämme 70 % tuotteen hinnasta, mikäli palautusehdot täyttyvät sekä vähennämme mahdolliset palautusrahtikulut. Alle 100 euron arvoisia palautuksia emme hyvitä.

Palautusehdot
Tuotteen palautuksesta on sovittava tuotteen myyneen Nylund Groupin myyjän kanssa. Tuote on palautettava 14 vuorokauden kuluessa lähetyspäivästä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, virheetön, alkuperäispakkauksessa ja edelleen myytäväksi kelpaava Nylund Groupin varastotuote.

Palautukseen liitettävästä saatteesta tulee ilmetä seuraavat tiedot:

-Kenen kanssa palautuksesta on sovittu
-Palautuksen syy
-Tuotenimike ja määrä
-Nylund Groupin tilauksen tai laskun numero

Tilauksen peruuttaminen
Varastotuotteen osalta pidätämme oikeuden veloittaa peruutuskuluina 30 % tuotteen myyntihinnasta. Tilaus- tai asiakaskohtaisen tuotteen osalta peruuttaminen on myös hyväksytettävä valmistajalla, minkä perusteella pidätämme oikeuden veloittaa tilauksen peruuttamisesta aiheutuvat kulut toteutuneen mukaisesti.

Teknisten asiakirjojen omistus- ja käyttöoikeus
Tarjoukseen liittyvät suunnitelmat, piirustukset, kuvat ja vastaavat tekniset asiakirjat ovat Nylund Groupin omaisuutta. Tarjouksen saajalla ei ole oikeutta käyttää niitä omiin tarkoituksiinsa eikä antaa niistä tietoja kolmannelle osapuolelle.

Takuu
Sähkönumerojärjestelmään kuuluvilla tuotteillamme on  STUL-takuu. Muille valaisimille annamme erillisen NYLUND-valaisintakuun.

Nylund valaisintakuu

Muut ehdot
Muilta osin noudatamme sähkötarvikekaupan yleisiä toimitusehtoja (STYT 99).
Kotimaan toimituksissa käytämme FINNTERMS 2001 (NOL Kirkkonummi Masala FIN01) -toimitusehtoa ja kansainvälisissä toimituksissa INCOTERMS 2010 (EXW Kirkkonummi Masala Incoterms 2010) -toimitusehtoa.

Lataa PDF

Nylund Groupin myynti- ja toimitusehdot 1.4.2020 Myynti- ja toimitusehdot 1.4.2020 (ID 44844)