Reichle & De-Massari

R&M liitinpanelit

Liitinpaneelit
Tarkemmat tuotetiedot

R&M:n liitinpaneelit asennetaan 19” asennuskiskopariin. Liitinpaneeleissa on liitinpaikkoja 24 (1U) kpl. Paneeliin tulevat RJ45-liittimet tilataan erikseen. Kaapeliohjuripaneeli helpottaa kytkentäkaapeleiden hallintaa.

R&M on tuonut markkinoille uuden 1U korkea 48-porttisen ELISO-ristikytkentäpaneelin

Uuteen ELISO RK-paneeliin voidaan kytkeä R&M:n uudet CAT6A -liittimet, LC Duplex- ja SC Simplex -kuituadapterit. Liittimet voidaan irrottaa paneelista edestäpäin, mikä helpottaa huoltoa ja ylläpitoa. Uutta 48-porttista paneelia on saatavana sekä suojatuille että suojaamattomille CAT6A-liittimille.

R&M-värikoodaus ja liitinporttien lukitus on mahdollista ottaa käyttöön myös uudessa paneelissa. R&MinteliPhy-hallinta- ja valvontajärjestelmä on kytkettävissä jo asennettuihin ristikytkentäpaneleihin jälkikäteen. Kriittisissä tiedonsiirtoympäristöissä, joissa katkeamaton yhteys on tärkeä, R&MinteliPhy-järjestelmän avulla voidaan valvoa, että kupari- ja kuitulaitekaapeleita ei kytketä väärin ja että vahingossa väärin kytketyt laitekaapelit löydetään nopeasti.

Alkuperäinen uusi 24- linjanen R&M liitinpaneeli R813485 ilman CAT6A liitinmoduuleja. Paneeliin sopivat liitinmoduulit: R509504 suojattu CAT6A (Advanced) sekä R813505 Cat6A EL liittimet ja R813507 Cat6A EL UTP liitin.
Paneeli sisältää myös asennusohjeet ja korimutterisarjat paneelin kiinitykseen 19″ asennuskiskoon.
Linjojen värikoodaus on mahdollista kahdeksalla värivaihtoehdolla. Liitinpaneeleita on saatavana harmaana ja mustana.