Toimistot

Toimistojen valaistuksessa valon laadulla on suuri merkitys. Toimistoissa valaistuksen tulee olla pitkälle automatisoitua ja itse valaisimien laadukkaita ja mahdollisimman hyvin häikäisyltä suojattuja. Liiketoimintaan tarvitaan myös tietotekniikkaa ja tietoverkon tuleekin olla luotettava ja nopea. Tietoverkkoratkaisumme turvaa liiketoimintasi häiriöttömän toiminnan pitkälle tulevaisuuteen. Meiltä saat kaiken tämän.

Hyvä toimistovalaistus tukee työtä ja hyvinvointia

Valaistussuunnittelu, valaistuksen ohjaus, valaistuksen automatisointi, ihmiskeskeinen valaistus. Kantavana ajatuksena uudenaikaisessa ja toimivassa toimistovalaistuksessa on työntekijöiden hyvinvoinnin ja tehokkaan työnteon tukeminen. Energiatehokkuutta unohtamatta.

Hyvä toimistovalaistus tekee arjesta viihtyisää ja palvelee monipuolisesti eri tapoja tehdä työtä. Oikeanlainen valaistus auttaa pysymään virkeänä, lisää viihtyisyyttä, tukee yhteistyötä ja toivottaa tervetulleeksi niin oman väen kuin vieraat.

Älykästä valoa toimistoihin

Älykäs valaistus on lisääntynyt toimistoissa voimakkaasti viime vuosina. Älykäs valo huomio samalla kertaa ihmiset ja erilaiset työympäristöt. Tunable White -valaisimilla voidaan värilämpötilaa ja valon kirkkautta säätää tarpeen mukaan eri käyttötarkoituksia varten, tai valaistus voi mukailla luonnollista vuorokausirytmiä. Valaistuksella tuetaan tehokasta työntekoa ja keskittymistä ja luodaan tilaan haluttu tunnelma.

Valaisinmalleja kaikkiin käyttöympäristöihin

Toimistovalaisimien valikoima on nykyään erittäin kattava. Valaisimissa on paljon erilaisia ominaisuuksia ja ne ihastuttavat myös muotoilullaan. Vaihtoehtoja löytyy niin henkilökunnan työtiloihin, asiakkaiden vastaanottotiloihin ja kokoustiloihin kuin liiketiloihin. Valmiiden mallien lisäksi valaisimia voidaan muunnella asiakastarpeiden mukaan. Korkeatasoisiin tiloihin on tarjolla teollisten muotoilijoiden suunnittelemia, vaikuttavia arkkitehtonisia valaisimia.

Miellyttävä ja häikäisemätön valaistus

On todettu, että ihminen kokee kaikkein miellyttävimpänä tasaisen ja häikäisemättömän valon. Nykyaikaisissa toimistovalaisimissa onkin kiinnitetty erityistä huomiota häikäisyn vähentämiseen.

Nylund tarjoaa laajan valikoiman toimistovalaisimia erilaisiin valaistustarpeisiin. Hyvässä toimistovalaisimessa yhdistyvät laadukkaat valo-ominaisuudet ja korkealuokkainen design.

Valaisimia on saatavana eri pituisena ja eri tehoilla. Usein eri väreihin maalattuna, varustettuna tunnistimella ja Tunable White -toiminnolla. Ylös- ja alaspäin suunnattuna. Joskus samasta valaisimesta löytyvät niin upotettavat, pinta-asennettavat kuin ripustettavat mallit. Vaihtoehtoja on paljon. Valaistuksen ammattilaiset Nylundilla auttavat mielellään löytämään tuotteet, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi.

Valaistuksen ohjaus ja automatisointi

Nykyaikaisessa toimistossa valaistus on pitkälle automatisoitu. Useimmiten on turha valaista tiloja, joissa ei ole ihmisiä. Valaistuksen ohjausjärjestelmien, liiketunnistimien ja sensorien ansiosta valot syttyvät itsestään. Määräajan kuluttua valot sammuvat, jos tunnistin ei havaitse enää liikettä tilassa. Ohjelmoitavilla ohjausjärjestelmillä voidaan myös toteuttaa opastusvalaistus ja luoda käyttäjälle useisiin erilaisiin tilanteisiin sopivia tilannekutsuja.

Yksi automatisoidun valaistuksen eduista on energiatehokkuuden lisäksi muunneltavuus. Valaistusta voidaan säätää himmenemään päivänvalon mukaan ja sen mukaan, oleskellaanko tilassa. Valaistus on mahdollista ohjelmoida uudelleen, jos tilan käyttötarkoitus muuttuu.

Ota asiantuntijamme avuksesi

Autamme sinua valitsemaan oikeat tuotteet projektiisi. Soita tai lähetä sähköpostia, niin katsotaan tarkemmin kohdettasi.

Löydät asiantuntijoidemme yhteystiedot täältä.