Twenty3

Trilux twenty3 – Helpoin tapa saada homma hoitumaan!

Trilux twenty3 on erityisesti nopeisiin projekteihin tarkoitettu valaisinsarja, josta löytyy tärkeimmät tuotteet tavallisimpiin tarpeisiin. Valaisimien optiikka on ensiluokkalainen ja kiitos multi-lumen ja multi-color tekniikan ansioista on on helppo saada homma hoitumaan! Valaisimet ovat ENEC -hyväksyttyjä ja taattua Trilux laatua – mutta edulliseen hintaan. Valaisimien saatavuus on hyvä, joko heti Nylundin varastosta tai toimittajan varastosta.

TRILUX twenty3 tarjoaa sinulle TRILUX laatua kustannustehokkaasti kompaktissa paketissa. Twenty3 -sarja tarjoaa ratkaisun päivittäiseen työhön houkuttelevalla hinta-laatusuhteella. TRILUX twenty3 -sarjalla asennustyöt hoituvat fiksusti ja nopeasti.

Multi-lumen ja multi-colour teknologia

Useiden TRILUX twenty3 LED-valaisimien suuri etu on niiden multi-lumen ja multi-colour -teknologia, jolloin valaisimen teho ja väri voidaan helposti asettaa valaisimessa olevassa kytkimestä. Samaa valaisinta voidaan asettaa kahteen tai kolmeen eri tehoon ja mallista riippuen, joko 3000K tai 4000K värilämpötilaan. Tämä tuo helppoutta tuotteen asennuksessa ja käyttöönotossa.

Laatua jokapäiväiseen käyttöön!

Kiitos TRILUX twenty3 valaisimien, sinulla on luotettavaa laatua jokapäiväiseen käyttöön. Asiantuntija-artikkelissa lisää Twenty3 valaisimista ja niiden ominaisuuksista.

Lisätietoa valaisimista on saatavana sähkötukkuliikkeestä ja Nylundilta. Ota yhteyttä!

Lataa tästä uusin TRILUX twenty3 esite käyttöösi.