Niclas Nylund: hyvä ja edullinen valaisin samassa paketissa

TRILUX twenty30 - Nicklas Nylund

Loisteputkien myynti loppuu 24.8. 2023. On siis luonnollista, että niiden korvaamista mietitään tavalla, jossa laatu ja hinta kohtaavat. Saksalaisen Triluxin valmistama Twenty3-valaisinsarja on erinomainen vastaus tarpeeseen, kun valaistusta pitää saneerata käytettävämmäksi ja energiatehokkaammaksi.

– Trilux Twenty3 -valaisimissa ei ole tehty hinnasta huolimatta kompromisseja. Niissä on Led-valaisimen energiatehokkuuden lisäksi moderneja ominaisuuksia, kuten valotehon ja värilämpötilan säätö, Niclas Nylynd kertoo.

Näyttävä valaisin sopii mainiosti uudiskohteisiinkin, mutta valmistaja on myös ajatellut saneerauskohteen asentajaa ja kiinteistön omistajaa valaisimien suunnittelussa.

– Loisteputkivalaisimen jättämä asennusreikä peittyy kattovalaisimilla ja pinta-asennettavissa Twenty3-alasvaloissa on soviterenkaat tekemässä samaa tehtävää.

Triluxin Twenty3-sarjassa on myös ripustettavia valaisimia, joten valaistustarpeet täyttyvät hienosti saman sarjan tuotteilla.

– Rakas suomalainen lause ”haluan hyvän ja edullisen” täyttyy Twenty3-sarjan valaisimissa täydellisesti. Jos haluat korvata Led-valaisimilla vanhoja valaisimia ajatuksella, että se tehdään helposti, tehdään nopeasti ja tehdään vielä edullisesti, niin Twenty3 on siihen juuri parhaimmillaan.

Niclas kertoo videolla lisää Twenty3-sarjan valaisimista ja niiden ominaisuuksista. Yhdeksän minuutin mittaisella videolla on mukana myös itse tuotteet. Klikkaa alta videoon!

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon YouTubesta.

Lisätietoa Twenty3 valaisimista.

Lue lisää valaistuksesta.

Voit myös olla suoraan Niclakseen yhteydessä.