Nylund yrityksenä

Nylund Groupin historia lasketaan alkavaksi vuodesta 1932, jolloin Simon Alfred Nylund, hänen poikansa Sven Alfred Nylund ja Pertti Viita aloittivat juotospastan ja posliinikitin valmistuksen Helsingissä.

Yritys toimii tänä päivänä kolmannessa sukupolvessa, jatkaen innovatiivista ja monialaista työtä, jonka yrityksen perustaja Sven Alfred Nylund aloitti yli 80 vuotta sitten.

Palveluksessamme on noin 20 sähköteknisen ja teknisen alan ammattilaista. Vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli n. 12 MEUR. Nylundille on myönnetty ISO 9001:2015- ja ISO 14001:2015-sertifikaatit.

Katso tästä sähköinen yleisesitteemme, jossa kerromme yrityksestämme ja tarjoamistamme ratkaisuista.

Nylundin organisaatio 9_2018

Arvomme

Toimintamme perustana ovat yhdessä henkilöstömme kanssa määritellyt arvomme: kannattavuus, yhteispeli ja jatkuva kehitys.

Kannattavuus

Tarjoamme asiakkaillemme luotettavia, pitkän elinkaaren tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Tuotteemme tulevat suoraan tunnetuilta valmistajilta. Uskomme taloudellisesti kannattavan kaupan olevan hyödyksi myös asiakkaillemme pitkällä aikavälillä. Kannattavuuden kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä arvokkaampaa ja pitkäjänteisempää kumppanuutta.

Yhteispeli

Luotamme työtovereihimme, kannamme kukin oman vastuumme ja teemme työtämme rakentavasti, toisiamme kannustaen ja auttaen. Sitoudumme yhteisiin tavoitteisiin ja pidämme kunnia-asiana niiden saavuttamista. Tunnistamme jokainen oman vastuumme työyhteisön hyvinvoinnin rakentajana. Olemme luotettava, asiantunteva ja aktiivisesti viestivä kumppani asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Jatkuva kehitys

Haluamme jatkuvasti oppia uutta. Pidämme oma-aloitteisesti huolta omasta osaamisestamme. Suhtaudumme avoimesti muutoksiin ja niiden tarjoamiin mahdollisuuksiin. Etsiessämme uusia mahdollisuuksia emme pelkää virheitä tai epäonnistumista, koska niistä voimme aina oppia. Opimme asiakkailtamme, yhteistyökumppaneiltamme ja työtovereiltamme. Kehitämme jatkuvasti uusia konsepteja ja ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.