Palvelut

Tältä sivulta löydät esimerkkejä palveluistamme. Jos et löydä toivomaasi palvelua, ota yhteyttä, niin mietitään ratkaisua. Teemme usein räätälöityjä palveluja ja koulutuksia asiakkaan toiveiden mukaan.

Valaistus

 • Koevalaistus
  Nylundilla on hyvä valikoima koevalaistusvalaisimia edustamistamme tuotteissa. Suunnittelemme koevalaistuksen asiakkaan kanssa ja mietimme yhdessä mitkä valaisimet kannattaa sisällyttää koevalaistukseen.
 • Valaistusohjausjärjestelmän ohjelmointi ja käyttöönotto
  Autamme sinua toteuttamaan toiveidesi mukaisen valaistuksenohjauksen järjestelmän. Suoritamme valaistusjärjestelmien käyttöönottoja toimittamiimme kohteisiin projektien yhteydessä. Tarjoamme myös ohjelmointikoulutusta.
 • Vuokraa desinfioiva valaisin
  Vuokraa bakteereja ja mikrobeja tuhoava Luxiona AIRSTREAM UV-C -valaisin. Huoltoleasingin ansiosta säästät hankintakulut ja sinulla on käytössäsi aina tehokas laite. Vuokra sisältää UV-C-lampun vaihdon vuosittain. Valaisin soveltuu erinomaisesti tiloihin, joissa terveyttä uhkaavat taudinaiheuttajat voivat levitä huoneilmassa, kuten toimistoihin, kouluihin, sairaaloihin ja liikerakennuksiin.

Tietoverkot ja kaapelit

 • Parikaapeloinnin mittauspalvelu
  Mittaamme yhteistyössä asentajan kanssa parikaapeliverkon Fluke-mittalaitteella. Saat mittaustuloksista yksityiskohtaisen raportin, jonka asiantuntijamme käy läpi kanssasi.
 • Fluke-mittauslaitteiden vuokrauspalvelut
  Fluken huoltoleasing-palvelu on helppo ja huoleton tapa hankkia Fluke-parikaapelitesteri. Huoltoleasing ei sido pääomaa ja sinulla on aina uusinta teknologiaa oleva laite käytössäsi. Varalaitepalvelu takaa työn jatkuvuuden ilman katkoksia silloinkin, kun laite on kalibroitavana tai huollossa.

Muut palvelut

 • Koulutukset
  Kysy meiltä tulevista koulutuksista! Kerromme sivuillamme ja somekanavilla sekä uutiskirjeissä tulevista koulutuksista. Teemme myös räätälöityjä koulutuksia asiakkaillemme. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi!