Oppilaitokset

Energiatehokas valaistus auttaa keskittymään, lisää viihtyvyyttä ja parantaa oppimistuloksia. Opetukseen tarvitaan myös tietotekniikkaa ja tietoverkon tuleekin olla luotettava ja nopea. Meiltä saat kaiken tämän.

Luokkahuoneiden ohjaukseen tulee kiinnittää tarkempaa huomiota. Usein halutaan että kaikki luokkahuoneet toimivat samalla tavalla. Luokkahuoneissa on tyypillisesti vähintään yhdellä seinällä suuret ikkunat joista tulvii luonnonvaloa luokkahuoneeseen. Opettajalla on usein tarve himmentää luokan valaistusta opetustilanteeseen sopivaksi.

Luxomatin DAA4G -valaistusaluekohtaisella ohjausjärjestelmällä voidaan toteuttaa muuntojoustava luokkahuoneen ohjausjärjestelmä. Tasapainotetulla valaistuksen ohjauksella voidaan pitää valaistusvoimakkuus tasaisena joka puolella luokkahuonetta ja välttää päivänvalon epätasainen vaikutus syvemmällä huoneessa. Painonappiohjaus toimii samalla tavalla kaikissa luokissa ja opettajalla on mahdollisuus ohjata valaistusta käsikäyttöisesti yksinkertaisilla painonapeilla.

 

PD4-M-DAA4G tunnistin erityisesti koululuokkiin