Valaistuksen asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Tutustu palveluihimme ja laajaan valaistuksen valikoimaamme, josta löytyy vaihtoehtoja vaativiinkin kohteisiin.

Ideoita aukioiden viihtyisään valaistukseen

Aukiot kokoavat ihmisiä ja toimivat alueen keskipisteenä. Laadukkaalla ja kiinnostavalla aukiovalaistuksella voidaan rakentaa viihtyisä ja kiinnostava ympäristö, jossa ihmiset viihtyvät. Olemme koonneet tähän artikkeliin aukioita, joissa on käytetty erilaisia valaisimia. Toivottavasti saat niistä uutta inspiraatiota puistojen ja aukioiden suunnitteluun!

Lue lisää

Focus Lightingin Turn Spot -sarja

Focus Lightingin Turn Spot on uusi valaisinsarja minimalistisellä, pyöreällä muotoilulla. Se on helposti suunnattava ja tehokas valaisin, joka sopii pylväsasennukseen. Turn Spot -valaisin auttaa minimoimaan pylväiden määrä asennuskohteessa. Sen voi asentaa helposti pylvään ympärille valaisemaan tarkalleen haluttua kohdetta. Tämä valaisin sopii myös veistosten valaisuun.

FOCUS LIGHTING: TURN SPOT -KATUVALAISIN

Meyer Lighting Nightspot -sarja

Nightspot-valaisimet sopivat mainiosti rakennusten julkisivujen, patsaiden, muistomerkkien, opasteiden, kylttien sekä arkkitehtonisten yksityiskohtien valaistukseen. Nightspot-valonheittimet tunnetaan erittäin tarkasta optiikasta ja erinomaisista valon rajausominaisuuksista. Valaisimien LED-tekniikat antavat tehokkaan valon ja laajan valikoiman eri valonjakoja.

LUE LISÄÄ

Julkisivuvalaistus

Julkisivuvalaistuksen suunnittelu lähtee aina käyttäjien tarpeesta. Haluaisitko, että rakennuksesi julkisivu näyttää kauniilta myös pimeällä? Haluatko korostaa arkkitehtuuria, elävöittää julkisivua vai luoda toimivan ja tunnelmallisen ympäristön? Vai onko tarve luoda turvallisuuden tunnetta ympäristöön?

Lue lisää

Monospot on valonheitin julkisivujen, patsaiden, muistomerkkien sekä arkkitehtonisten yksityiskohtien valaistukseen. Monospot-sarjaa on saatavana neljässä eri koossa eri valonjaoilla ja tehoilla. Valaisimen runko on muotoiltu niin, että siinä ei ole reunoja, johon vesi tai lika voisi jäädä kiinni. Valaisimien moderni muotoilu ja pieni koko mahdollistaa sen hienovaraisen asentamisen jokaiseen arkkitehtoniseen ympäristöön.

TUTUSTU MONOSPOT-VALONHEITTIMEEN

Willy Meyerin Ecovision-seinänpesijä

Rakennuksen julkisivua tai sen yksityiskohtia voidaan korostaa julkisivuvalaisimilla ja valonheittimillä. Nylundin julkisivuvalaistuspuolella on kattava valikoima erilaisia valaisimia asennettavaksi kiinteästi julkisivuun. Valaisimien ajaton design ja laadukas valo miellyttävät silmää. Pitkä elinkaari ja helppo huollettavuus puoltavat tuotteidemme valintaa.

TUTUSTU SEINÄNPESIJÖIHIN

Uusia seinävalaisimia Focus Lightingilta: Square 250 ja 270 Exterior

Square-valaisimet ovat vaativaa makuakin miellyttäviä seinävalaisimia, jotka soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Valaisimen etuosaan on mahdollista laserleikata numeroita ja tekstiä tai erilaisia kuvioita. Valaisin valaisee ylös- ja alaspäin.

Saatavana kahta eri kokoa: Square 250 ja Square 270

TUTUSTU SQUARE-VALAISIMIIN

Katso kuvia erilaisista julkisivuvalaistuksen toteutuksista.

Kysy asiantuntijoiltamme lisää näistä toteutuksista!

Tutustu valaistuksen referensseihimme