Valaistuksen asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Tutustu palveluihimme ja laajaan valaistuksen valikoimaamme, josta löytyy vaihtoehtoja vaativiinkin kohteisiin.

Triluxin Opendo

Opendo LED tuo korkealaatuista työtasojen valaistusta kouluihin ja toimistoihin.

Opendo

Trilux, ArimoFit

Triluxin ArimoFit soveltuu erinomaisesti työasemille, joissa työskennellään tietokoneiden äärellä.

Käyttökohteita ovat toimistot, käytävät, aulat, kokoushuoneet, vähittäiskaupan alueet ja odotustilat.

ArimoFit

Case: Keravan uimahalli

Uimahallin valaisu vaatii erilaisten käyttäjien, tilanteiden ja tunnelmien huomioimista. Optimaalinen valaistus on sekä viihtyisä että turvallinen, eikä heijasta pahasti laajoista vesipinnoista. Tähän pääseminen vaatii runsaasti valaistuslaskelmia ja tarkoitukseen sopivia valaisimia. Me autamme!

Lue lisää

Prachtin Quadronius on alunperin teollisuuden käyttöön suunniteltu valaisin, jota voi räätälöidä käyttökohteen mukaan. Keravan uimahalliin valittiin Quadronius Pool, joka on erityisesti allasalueille suunnitteltu LED-valaisin. Se on tehty kestämään voimakkaita kemikaaleja ja klooripitoista uimahalliympäristöä.

Valaisimen optiikka minimoi häikäisyn, joka tekee alueella liikkumisesta turvallisempaa. Myös uimavalvojien on helpompi seurata tapahtumia altaalla.

Erikoismallit saat meiltä tilauksesta.

Tutustu Prachtin Quadronius-valaisimiin

Apollo G2 muokataan uimahalleihin kestämään kosteutta ja lämpöä

Prachtin Apollo G2 on monipuolinen valaisin, jota käytetään laajasti ulkotiloissa ja teollisuudessa, esimerkiksi elintarviketuotannossa, jossa valaisimilta vaaditaan sekä tehoa että lujuutta. Kun Apollo G2 asennetaan uimahalliin, sitä modifioidaan kestämään lämpimiä ja kosteita erityisolosuhteita.

Apollo G2

Opasta käyttäjää valoin ja värein

Keravan uimahallissa autetaan käyttäjiä löytämään oma pukuhuone erilaisin värein ja valoin.

Värivaloilla voi myös luoda tunnelmia esimerkiksi satu-uintien, jumppien ja muiden tapahtumauintien aikana. Meiltä löydät sopivat valaisimet myös vedenpinnan alle.

Uima-allasvalaisimet

Uutuus: Filixin valaisimet uima-altaisiin ja suihkulähteisiin

Filix Lightingin laadukkaat vedenalaiset valaisimet nyt Nylundilta! Valaisimet soveltuvat pienistä altaista aina isoihin uimahalleihin ja kylpylöihin. Valaisimet on valmistettu erittäin laadukkaista materiaaleista ja ne kestävät uimahallien vaativia käyttöympäristöjä.

Filix Lighting -valaisimia löytyy myös pinta-asennettavana erityisesti suihkulähteiden valaistukseen.

 

Uima-allasvalaisimet

Huomioi nämä asiat puistojen valaistuksessa

Kauniilla ja häikäisemättömällä yleisvalaistuksella puistoihin luodaan viihtyisä valo, jolla lisätään myös käyttäjien turvallisuuden tunnetta. Kohdevaloilla taas korostetaan kauniita yksityiskohtia, kuten veistoksia, puita tai vesielementtejä. Saat meiltä aina apua tuotevalintoihin, valikoimaa löytyy haastaviinkin kohteisiin. Uutuutena löydät meiltä myös vedenalaiseen valaistukseen tarvittavat tuotteet esimerkiksi suihkulähteisiin.

Lue lisää

Space

Tanskalaisen Focus Lighting -yhtiön Space-valaisimen muotoilu on ajaton ja ystävällinen ja se sopii hyvin sekä nykyaikaiseen että vanhaan arkkitehtuuriin – sekä julkisiin että yksityisiin tiloihin.

Ympärisäteilevän valaisimen mittasuhteet näyttävät kauniilta sekä matalassa että korkeassa pylväässä. Valaisimen on suunnitellut AART Designers.

Space-valaisin soveltuu muotoilunsa ja valojaonsa puolesta asennettavaksi 3 – 6 m pylvääseen.

Space

Ideoita aukioiden viihtyisään valaistukseen

Aukiot kokoavat ihmisiä ja toimivat alueen keskipisteenä. Laadukkaalla ja kiinnostavalla aukiovalaistuksella voidaan rakentaa viihtyisä ja kiinnostava ympäristö, jossa ihmiset viihtyvät. Olemme koonneet tähän artikkeliin aukioita, joissa on käytetty erilaisia valaisimia. Toivottavasti saat niistä uutta inspiraatiota puistojen ja aukioiden suunnitteluun!

Lue lisää

Focus Lightingin Turn Spot -sarja

Focus Lightingin Turn Spot on uusi valaisinsarja minimalistisellä, pyöreällä muotoilulla. Se on helposti suunnattava ja tehokas valaisin, joka sopii pylväsasennukseen. Turn Spot -valaisin auttaa minimoimaan pylväiden määrä asennuskohteessa. Sen voi asentaa helposti pylvään ympärille valaisemaan tarkalleen haluttua kohdetta. Tämä valaisin sopii myös veistosten valaisuun.

FOCUS LIGHTING: TURN SPOT -KATUVALAISIN

Meyer Lighting Nightspot -sarja

Nightspot-valaisimet sopivat mainiosti rakennusten julkisivujen, patsaiden, muistomerkkien, opasteiden, kylttien sekä arkkitehtonisten yksityiskohtien valaistukseen. Nightspot-valonheittimet tunnetaan erittäin tarkasta optiikasta ja erinomaisista valon rajausominaisuuksista. Valaisimien LED-tekniikat antavat tehokkaan valon ja laajan valikoiman eri valonjakoja.

LUE LISÄÄ

Julkisivuvalaistus

Julkisivuvalaistuksen suunnittelu lähtee aina käyttäjien tarpeesta. Haluaisitko, että rakennuksesi julkisivu näyttää kauniilta myös pimeällä? Haluatko korostaa arkkitehtuuria, elävöittää julkisivua vai luoda toimivan ja tunnelmallisen ympäristön? Vai onko tarve luoda turvallisuuden tunnetta ympäristöön?

Lue lisää

Monospot on valonheitin julkisivujen, patsaiden, muistomerkkien sekä arkkitehtonisten yksityiskohtien valaistukseen. Monospot-sarjaa on saatavana neljässä eri koossa eri valonjaoilla ja tehoilla. Valaisimen runko on muotoiltu niin, että siinä ei ole reunoja, johon vesi tai lika voisi jäädä kiinni. Valaisimien moderni muotoilu ja pieni koko mahdollistaa sen hienovaraisen asentamisen jokaiseen arkkitehtoniseen ympäristöön.

TUTUSTU MONOSPOT-VALONHEITTIMEEN

Willy Meyerin Ecovision-seinänpesijä

Rakennuksen julkisivua tai sen yksityiskohtia voidaan korostaa julkisivuvalaisimilla ja valonheittimillä. Nylundin julkisivuvalaistuspuolella on kattava valikoima erilaisia valaisimia asennettavaksi kiinteästi julkisivuun. Valaisimien ajaton design ja laadukas valo miellyttävät silmää. Pitkä elinkaari ja helppo huollettavuus puoltavat tuotteidemme valintaa.

TUTUSTU SEINÄNPESIJÖIHIN

Uusia seinävalaisimia Focus Lightingilta: Square 250 ja 270 Exterior

Square-valaisimet ovat vaativaa makuakin miellyttäviä seinävalaisimia, jotka soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön. Valaisimen etuosaan on mahdollista laserleikata numeroita ja tekstiä tai erilaisia kuvioita. Valaisin valaisee ylös- ja alaspäin.

Saatavana kahta eri kokoa: Square 250 ja Square 270

TUTUSTU SQUARE-VALAISIMIIN

Katso kuvia erilaisista julkisivuvalaistuksen toteutuksista.

Kysy asiantuntijoiltamme lisää!

Tutustu valaistuksen referensseihimme