Rekisteröi B.E.G. Luxomat -projektisi, saat pidennetyn takuun

 

 

 

Rekisteröimällä projektisi Nylund myöntää viiden vuoden takuun B.E.G Luxomatin tunnistimille.

Kohde


KylläEi

TuotteetUrakoitsija tai loppuasiakas

Uuden valaistusprojektisi rekisteröinti kannattaa. Kun rekisteröit valaistusprojektin verkkosivuillamme, tarjoamme B.E.G. Luxomatin tuotteille laajennetun 5 vuoden takuun. Rekisteröi projektisi nyt ja varmista pidennetty takuuaika.

Arvomme loppuvuoden 2018 rekisteröintikampanjan voittajat pian! Kolme voittajaa saa iPhone 7:n (Yhden puhelimen arvo on noin 535 €).

Pidennettyn tuotetakuun ehdot

  • Pidennetyn takuun edellytyksenä on, että tuotteiden rekisteröinti tehdään 6 viikon sisällä ostopäivästä. Takuuaika alkaa hankintapäivästä.
  • Takuun piiriin kuuluvat ainoastaan Nylund-Group Oy:n maahantuomat tuotteet ja mallit.
  • Takuu koskee vain tuotteita, jotka on asennettu, säilytetty ja käytetty niille tarkoitetulla tavalla, normaaleissa olosuhteissa.
  • Takuu ei kata ulkoisista tekijöistä, kuten ylijännitteestä, epäsopivasta kuormituksesta, verkkohäiriöstä, tulipalosta, vesivahingosta, ilkivallasta tai muista vastaavista syistä aiheutuvia vikatilanteita.
  • Ongelmatilanteissa tulee kääntyä ensisijaisesti myyjän puoleen mahdollisten vikatilanteiden selvittämiseksi. Takuuaikana vialliseksi todetut tuotteet korvataan 1:1 uudella samanlaisella tai vastaavalla tuotteella.

Arvonta päättyi 31.12.2018

Otamme pian yhteyttä voittajiin.
Arvonnan säännöt voit lukea täältä: BEG_Takuukampanjan arvonnan säännöt 2018.