Nylund osaa valaistuksen ohjauksen – myös vaativissa kohteissa

Markkinoiden kattavin valikoima valaistuksen ohjaukseen.

RC-plus next N – Edistyksellisin ja älykkäin piha-alueiden vahti

Edistyksellisin ja älykkäin piha-alueiden vahti. Erillinen liiketunnistin on varmin valinta, kun halutaan pitkäikäinen ja tarkasti toimiva kulkuvalaistuksen ohjaus.

RC-plus next N: Tutustu tästä

LC 200 Click N Musta – käytännöllinen ja kestävä liiketunnistin valaistuksen ohjaukseen

Pistokanta-asennettava LC 200 Click N on nappivalinta piha-alueiden, sisäänkäyntien ja autokatosten valaistuksen liikeohjaukseen. Tämä malli on näppärä asentaa vaikkapa oven yläpuolelle. Kotelo on IP54 UV- ja iskunkestävää polykarbonaattia.

LC 200 Click N: Tutustu tästä

Miten vakiovalo- ja päivänvalo-ohjaus toimii?

Himmennettävistä B.E.G. Luxomatin DALI-valaisimista saa helpoiten parhaan hyödyn valaistusaluekohtaisella ohjauksella. Tunnistin säätää valaistusta automaattisesti mittaamansa valoisuuden määrän mukaan. Tunnistin muuttaa valaistustasoa hyvin huomaamattomasti, jolloin tilan käyttäjä on harvemmin edes tietoinen tästä ominaisuudesta.

Lue lisää

B.E.G. Luxomatin tuotteilla DALI-valaisimien ohjaus on helppoa

Nylundin monipuolisesta valaistuksen ohjauksen portfoliosta löytyvät optimaaliset ratkaisut sekä pieniin että monimutkaisiin kohteisiin, olipa kohde sitten kirkko, konferenssisali, kylpylä, toimisto, koulu, päiväkoti, teollisuushalli, varasto tai parkkihalli.

Lue lisää

BLE-IR-adapteri on rajapinta älylaitteiden ja Luxomat-tunnistimien välille.

BLE-IR-adapterin Bluetooth- ja infrapunatekniikka takaavat luotettavan toiminnan eri valmistajien älylaitteiden välillä. BLE-IR-adapteri käyttää älypuhelimen Bluetoothia ja kommunikoi tunnistimen suuntaan infrapunatekniikkaa hyödyntäen. BLE-IR-adapteri on yhteensopiva kaikkien B.E.G:n etäohjattavien tunnistinmallien kanssa.

Lue lisää

B.E.G. Luxomatin BLE-IR-adapterin esittely

Bluetooth-adapteri mahdollistaa kaikkien IR-kommunikointia tukevien B.E.G. Luxomat -tunnistimien käyttöönoton ja ohjelmoinnin helposti puhelimesta. Katso lisää videolta!

Helppo ja monipuolinen valaistuksen ohjaus RC-plus next N -tunnistimella

Valaistuksen ohjauksen säädöt on helppo tehdä RC-plus next N -tunnistimella. Katso videolta B.E.G. Luxomatin RC-plus Next N -ulkotunnistimen säätömahdollisuudet:

  • Viiveajan säätö
  • Hämäräkytkimen tasojen säätö
  • Valvonta-alueen rajaus

Tunnistin on helppo asentaa joko seinään tai kattoon, ja tunnistinpäätä voi kääntää ja kallistaa. Tunnistimen ohjaamat valot voi ohjata päälle tai pois 12h ajaksi kaukosäätimellä.

Ohjeita DALI-LINK-järjestelmän ohjelmointiin

DALI-LINK-järjestelmän ohjelmointi on helppoa. Katso täältä vinkkejä ja ohjeita asennukseen. Jos tarvitset neuvoja kinkkisiin tilanteisiin, älä epäröi ottaa yhteyttä valaistuksen ohjauksen asiantuntijoihimme.

Lue lisää

Case: Muhoksen lukio

Käytävien ja aulatilojen dynaaminen valaistus säästää energiaa ja pidentää valaisimien käyttöikää.

Muhoksen lukion valaistus toteutettiin DALI-LINK-järjestelmällä

Human Centric Lighting HCL

Luonnollinen rytmi valaistuksen määrässä tukee jaksamista. Valaistuksen suunnittelussa kiinnitetään yhä enemmän huomioita ihmisten luonnollisen rytmin tukemiseen etenkin vuoden pimeinä aikoina. Ihmiskeskeinen valaistuksen ohjaus (Human Centric Lighting – HCL) nousee entistä merkittävämpään rooliin lähitulevaisuudessa.

Lue lisää

DALI-SYS – skaalautuva järjestelmä suuriin kohteisiin

B.E.G. Luxomat on kehittänyt toimintavarman ja vikasietoisen DALI-SYS-järjestelmän suurten kohteiden toteutusta varten. DALI-SYS on helppokäyttöinen, modulaarinen ja skaalautuva järjestelmä, jossa jokainen sensori on oma älykäs yksikkönsä, eikä järjestelmän toiminta jää yhden keskukseen sijoitetun DALI-kontrollerin varaan.

Lue lisää

Tutustu valaistuksen ohjauksen referensseihimme