Nylund osaa valaistuksen ohjauksen – myös vaativissa kohteissa.

Markkinoiden kattavin valikoima valaistuksen ohjaukseen.

RC-plus next N - Edistyksellisin ja älykkäin piha-alueiden vahti

Edistyksellisin ja älykkäin piha-alueiden vahti. Erillinen liiketunnistin on varmin valinta kun halutaan pitkäikäinen ja tarkasti toimiva kulkuvalaistuksen ohjaus.

Tutustu RC-plus next N tästä

LC 200 Click N Musta - käytännöllinen ja kestävä liiketunnistin valaistuksen ohjaukseen

Pistokanta-asennettava LC 200 Click N on nappivalinta piha-alueiden, sisäänkäyntien ja autokatosten valaistuksen liikeohjaukseen. Tämä malli on näppärä asentaa vaikkapa oven yläpuolelle. Kotelo UV- ja iskunkestävää polykarbonaattia IP54.

Tutustu LC 200 Click ohjaimeen tästä

Miten vakiovalo- ja päivänvalo-ohjaus toimii?

Himmennettävistä B.E.G. Luxomatin DALI-valaisimista saa helpoiten parhaan hyödyn valaistusaluekohtaisella ohjauksella. Tunnistin säätää valaistusta automaattisesti mittaamansa valaistuksen määrän mukaan. Tunnistin muuttaa valaistustasoa hyvin huomaamattomasti, jolloin tilan käyttäjä on harvemmin edes tietoinen tästä ominaisuudesta.

Lue lisää

B.E.G. Luxomatin DALI-valaisimien ohjaus on helppoa

Nylundin monipuolisesta valaistuksen ohjauksen portfoliosta löytyvät optimaaliset ratkaisut sekä pieniin että monimutkaisiin kohteisiin, olipa kohde sitten kirkko, konferenssisali, kylpylä, toimisto, koulu, päiväkoti, teollisuushalli, varasto tai parkkihalli.

Lue lisää

BLE IR -adapteri on rajapinta älylaitteiden ja Luxomat-tunnistimien välille.

BLE IR -adapterin Bluetooth- ja infrapunatekniikka takaavat luotettavan toiminnan eri valmistajien älylaitteiden välillä. BLE IR -adapteri käyttää puhelimen Bluetoothia ja kommunikoi tunnistimen suuntaan infrapunatekniikkaa hyödyntäen. BLE IR -adapteri on yhteensopiva kaikkien B.E.G.:n etäohjattavien tunnistinmallien kanssa.

Lue lisää

B.E.G. Luxomatin BLE IR -adapterin esittely

Bluetooth-adapteri mahdollistaa kaikkien B.E.G. Luxomat -tunnistimien käyttöönoton ja ohjelmoinnin helposti puhelimesta. Katso lisää videolta!

Helppo ja monipuolinen valaistuksen ohjaus RC-plus next N -tunnistimella

Valaistuksen ohjauksen säädöt on helppo tehdä RC-plus next N -tunnistimella. Katso videolta B.E.G. Luxomatin RC-plus Next N -ulkotunnistimen erilaisia säätöjä:

  • Viiveajan säätö
  • Hämäräkytkimen tasojen säätö
  • Valvonta-alueen rajaus

Tunnistin on helppo asentaa joko seinään tai kattoon ja tunnistinpäätä voi kääntää ja kallistaa. Tunnistimen valot voi ohjata päälle tai pois 12 h ajaksi kaukosäätimellä.

Ohjeita DALI-LINK -järjestelmän ohjelmointiin

DALI-LINK -järjestelmän ohjelmointi on helppoa. Katso täältä vinkkejä ja ohjeita asennukseen. Jos tarvitset neuvoja kinkkisiin tilanteisiin, älä epäröi ottaa yhteyttä valaistuksen ohjauksen asiantuntijoihimme.

Lue lisää

Case: Muhoksen lukio

Käytävien ja aulatilojen dynaaminen valaistus säästää energiaa ja pidentää valaisimien käyttöikää​.

Muhoksen lukion valaistus toteutettiin DALI-LINK -järjestelmällä

Human Centric Lighting HCL

Luonnollinen rytmi valaistuksen määrässä tukee jaksamista. Valaistuksen suunnittelussa kiinnitetään yhä enemmän huomioita ihmisten luonnollisen rytmin tukemiseen etenkin vuoden pimeinä aikoina. Ihmiskeskeinen valaistuksen ohjaus (Human Centric Lighting – HCL) nousee entistä merkittävämpään rooliin lähitulevaisuudessa.

Lue lisää

DALI-SYS - skaalautuva järjestelmä suuriin kohteisiin

B.E.G. Luxomat on kehittänyt toimintavarman ja vikasietoisen DALI-SYS -järjestelmän suurten kohteiden toteutusta varten. DALI-SYS on helppokäyttöinen, modulaarinen ja skaalautuva järjestelmä, jossa jokainen sensori on oma älykäs yksikkönsä, eikä järjestelmän toiminta jää yhden keskukseen sijoitetun DALI-kontrollerin varaan.

Lue lisää

Tutustu valaistuksen ohjauksen referensseihimme