Keitä olemme?

Nylund Group on suomalainen perheyritys. Nylund osaa valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron – myös vaativissa kohteissa. Toimitamme koko elinkaaren energiatehokkuus- ja tiedonsiirtoratkaisuja kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin, niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Visiomme on olla sinun ensisijainen yhteistyökumppani valaistus-, valaistuksenohjaus- ja tietoverkkoratkaisuissa.

Päätuotealueemme ovat valaistus, valaistuksen ohjaus ja tiedonsiirto. Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi aina henkilökohtaista palvelua ja olemme tukenasi koko projektisi elinkaaren ajan.

Asiakkaamme ovat mm. sähkötukkuliikkeet, sähköurakoitsijat ja rakennusliikkeet. Palvelemme myös isoja loppuasiakkaita, kuten pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, logistiikkayrityksiä, kaupunkia, kuntia ja kiinteistösijoittajia. Teemme läheistä yhteistyötä eri osa-alueiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa.

Tavoitteemme on olla asiakkaittemme arvostama kumppani ja ylivoimainen edelläkävijä osaamisalueillamme. Tämän saavutamme ammattimaisen asiakastyön, aktiivisen viestinnän ja uusien ratkaisujen kautta. Varastomme sijaitsee Kirkkonummella, Etelä-Suomessa, josta pystymme tekemään toimituksia asiakkaillemme koko maahan nopeasti ja luotettavasti.

Tiimimme koostuu 24 kokeneesta ammattilaisesta, joilta löytyy osaamista vaativiinkin kohteisiin. 

Lue lisää siitä, mitä teemme ja tutustu projekteihin, joissa olemme olleet mukana.