Keitä olemme?

Nylund Group on suomalainen perheyritys. Nylund osaa valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tiedonsiirron – myös vaativissa kohteissa. Toimitamme koko elinkaaren energiatehokkuus- ja tiedonsiirtoratkaisuja kiinteistöjen ja teollisuuden tarpeisiin, niin yksityiselle kuin julkisellekin sektorille. Visiomme on olla asiakkaiden ensi- sijainen ratkaisu- ja palvelukumppani.

Päätuotealueemme ovat valaistus, valaistuksen ohjaus ja tiedonsiirto. Tarjoamme sinulle ja yrityksellesi aina henkilö- kohtaista palvelua ja olemme tukenasi koko projektisi elin- kaaren ajan.

Asiakkaamme ovat mm. sähkötukkuliikkeet, sähköurakoitsijat ja rakennusliikkeet. Palvelemme myös isoja loppuasiakkaita, kuten pankkeja ja vakuutusyhtiöitä, logistiikkayrityksiä ja kiinteistösijoittajia. Teemme läheistä yhteistyötä eri osa-alueiden suunnittelijoiden ja arkkitehtien kanssa.

Tavoitteemme on olla asiakkaittemme arvostama kumppani ja ylivoimainen edelläkävijä osaamisalueillamme. Tämän saavutamme ammattimaisen asiakastyön, aktiivisen viestinnän ja uusien ratkaisujen kautta. Varastomme sijaitsee Etelä-Suomessa, josta pystymme tekemään toimituksia asiakkaillemme koko maahan nopeasti ja luotettavasti.

Tiimimme koostuu yli 20 kokeneesta ammattilaisesta, joilta löytyy osaamista vaativiinkin kohteisiin. 

Lue lisää siitä, mitä teemme ja tutustu projekteihin, joissa olemme olleet mukana.