Suunnittelupalvelut

Suunnittelemme ja toteutamme perusteellisen valaistusremontin kiinteistöösi

Todellinen energiaremontti avaimet käteen -ratkaisulla Nylundilta. Yhdellä sopimuksella kiinteistön käyttäjä saa kokonaisratkaisun aina vanhojen valaisimien kierrätyksestä uuteen, täysin toimintakuntoon asennettuun valaistusratkaisuun asti.

Useissa kiinteistöissä valaistus on jo elinkaarensa päässä. Valaisimet ovat huonokuntoisia ja huolto- sekä käyttökustannukset suuria. Valaistuksen osuus kuukausittaisesta sähkölaskusta voi etenkin suurissa kiinteistöissä olla merkittävä. Ekovalaistusratkaisuna asennettava uusi valaistusjärjestelmä pienentää sähkölaskua n. 60 – 80 %.

Ekovalaistuksessa Nylund käyttää vain parhaita tuotteita, jotka ovat vuosien käyttökokemuksen myötä todettu kestäviksi ja luotettaviksi. Mikä tärkeintä, Nylundilla on osaamista yhdistää tunnistustekniikka oikeanlaiseen valaistukseen. Ainoana Suomessa Nylund tarjoaa kattavan valikoiman tunnistimia ja valaisimia.

Kun huipputuotteet yhdistetään Nylundin asiantuntemukseen ja kokemukseen, on tuloksena ainutlaatuinen konsepti, jolla löydetään jokaiseen tilaan aina paras valaistusratkaisu.

Ekovalaistusprojekti alkaa tapaamisella, jossa konseptin sisältö käydään läpi kiinteistön käyttäjän kanssa. Tapaamisesta edetään yleensä nopeasti kartoitusvaiheeseen, josta saadaan tarkat lähtötiedot nykyisestä valaistuksesta ja sen energiankulutuksesta. Samalla luodaan ehdotus uudesta ratkaisusta.

Asiakas näkee energialaskelmista helposti uuden avaimet käteen -investoinnin lopullisen vaikutuksen kuukausittaiseen nettokassavirtaan. Yleensä sähkölasku  putoaa kuukausittain 60 – 80 prosenttia. Säästyvä summa riittää kattamaan uuden investoinnin kuukausierän. Koko investoinnin takaisinmaksuaika on useimmiten neljästä seitsemään vuotta.

Kun valaistuksen alueellinen, portaattomasti himmentyvä ohjaus yhdistetään tilaan parhaiten soveltuviin valaisimiin, putoaa energiankulutus missä tahansa tilassa vähintään puoleen. Tähän asti projekti on asiakkaalle täysin maksuton ja asiakas voi päättää, toteutetaanko energiansäästöprojekti. Tämän jälkeen suunnitteleminen ja asentaminen ovat kokonaisuudessaan Nylundin hoidossa.

Asennukset sovitetaan asiakkaan aikatauluun niin, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän asiakkaan omia toimintoja. Lopuksi tarkoilla mittauksilla todetaan lopullinen säästöprosentti.

Ekovalaistuskonsepti toimii täydellisesti missä tahansa kiinteistössä parkkihalleista varastoihin ja toimistoista sairaaloihin. Haluatko kartoittaa kiinteistösi säästöpotentiaalin?  Aloita sinäkin sähkönsäästö jo tänään ja ota yhteyttä valaistusasiantuntijoihimme!

Kysy lisää:

Niclas Nylund
Aku Bragge

Referenssi: Viimeisen ei tarvitse sammuttaa valoja