Sairaalat ja terveydenhoito

Sairaalaympäristöissä valaisimilta vaaditaan laatua ja luotettavuutta.  Valaistuksen tulee olla yksinkertainen käyttää, mutta myös mukautua muuttuviin tilanteisiin ja tukea sairaalan työntekijöiden arkea. Viihtyvyyttä voidaan parantaa automaattisesti ohjautuvalla valaistuksella. Valaistuksen ohjauksen tulee myös olla helposti ohitettavissa ja siirrettävissä manuaaliseksi tarpeen vaatiessa.

Tarjoamme sairaalakäyttöön myös antibakteerisia tietoverkkotuotteita, jotka estävät bakteerien kasvua ja vähentävät tartuntariskiä.

Yleistyvä trendi älykkäämpien valaistuksenohjauskomponenttien osaltaan on paikalliset ohjausjärjestelmät. Voimme tarjota kompakteja ohjausratkaisuita potilashuoneisiin, keskitettyjä ratkaisuita käytävä alueille. Toimiva ratkaisu ei välttämättä tarvitse olla monimutkainen. Osa sairaaloiden tiloista on kuitenkin tarpeellista saada yhden ohjausjärjestelmän piiriin. Pystymme kartoittamaa koko kiinteistön ohjaustarpeen ja optimoimaan järjestelmän palvelemaan tämän hetkisiä tarpeita samalla pitämällä ovet auki tulevaisuuden järjestelmille.

Puhdastilojen valaisuun vain huippulaatua, puhdastilavalaisimelta edellytettään korkeaa IP-luokitusta, sekä helppoa puhdistettavuutta. Usein puhdastiloissa suoritetaan tarkkuutta vaativaa työtä, mikä edellyttää korkealuokkaista valaistusta.  Valonlähteen värintoistoindeksiä korottamalla on mahdollista tukea tarkkuutta vaativaa työtä esimerkiksi leikkaussaleissa. Valaisinsijoittelulla ja häikäisyvapailla optisilla ratkaisuilla  voidaan  ehkäistä  varjonmuodostusta  ja  minimoida luminanssieroja valaistavassa kohteessa.

Kattavasta valikoimasta löytyy  puhdastilavalaisimia erilaisiin hoitoympäristöihin ja toimenpidehuoneisiin sekä lääketieteellisille alueille asennettavaksi.