Alue- ja aukiovalaistus

 

Aukiot kokoavat ihmisiä ja toimivat alueen keskipisteenä. Laadukkaalla ja kiinnostavalla aukiovalaistuksella voidaan rakentaa viihtyisä ja kiinnostava ympäristö, jossa ihmiset viihtyvät. Olemme koonneet tänne sivulle aukioita, joissa on käytetty erilaisia valaisimia. Toivottavasti saat niistä uusia ideoita!

Meyer Lighting: Monospot -sarja

Monospot-sarja on moderni, puhdaslinjainen valaisin, joka voidaan asentaa pylvään kylkeen eri korkeuksille. Pylväsasenteisia malleja löytyy Monospot 2, Monospot 3, Monospot 4 ja Monospot Gobo -valaisimista.

Kohteita, joissa on käytetty Monospot-valaisimia:

 

Meyer Lighting Nightspot -sarja

Meyer Lightingin Nightspot-sarjan valaisimet tarjoavat erittäin hyvän häikäisysuojan. Nekin soveltuvat asennettavaksi pylvään kylkeen. Valaisimen kapeat ja keskileveät mallit on varustettu erinomaisella häikäisysuojalla, joka parantaa mukavuutta merkittävästi. Nightspot A2 ja Nightspot B -valaisemet voi asentaa monipuolisesti joko sangalla, seinäkiinnikkeellä tai pylväskiinnikkeellä.

Nightspot B Gobo LED on tarkkakuvainen Gobo-valaisin, joka voidaan asentaa samaan pylvääseen muiden Nightspot-valaisimien kanssa. Nightspot B -mallista löytyy myös katuvalo-optiikalla varustettu malli, Nightspot B LED Street Optics, joka toimii optimaalisesti 6 m asennuskorkeudessa.

 

Kohteita, joissa on käytetty Nightspot-valaisimia:

 

Focus Lighting Turn Spot -sarja

Turn-valaisin on tyylikäs, minimalistinen pylväsvalaisinsarja, joita voi asentaa useamman kappaleen yhteen pylvääseen. Turn-valaisimesta on saatavana myös Turn Spot -malliset heittimet, joissa on pyörösymmetrinen valonjako (12°, 19° ja 38°), Turn Street -katuvalo-optiikkalla varustettu malli ja Turn Gobo Gobo -projektori. Valaisin voidaan asentaa halk 76 mm tai erillisillä adaptereillä halk 60 mm tai kartiopylväsiin.

Kohteita, joissa on käytetty Turn Spot -valaisimia: