Edustukset

Edustamme vain viimeisintä tuotekehitystä ja huippuluokan laatua. Päämiehemme ovat tunnettuja ja luotettuja valmistajia, joiden kanssa työskentelemme saumattomassa yhteistyössä. Edellytämme itseltämme, päämiehiltämme ja yhteistyökumppaneiltamme korkeaa laatua, eettistä toimintatapaa ja ympäristönäkökohtien huomioimista.

Valaistus

Toimimme tiiviissä yhteistyössä tarkoin valittujen laadukkaiden eurooppalaisten valaisinvalmistajien kanssa. Olemme parhaimmillamme tyylikkäiden julkisivujen, vaativien valaistuskohteiden, haastavien olosuhteiden ja viihtyisien ympäristöjen valaisemisessa. Edustamamme valmistajat ja niiden tuotteet tukevat toinen toisiaan, mikä tekee tuoteportfoliostamme ainutlaatuisen kilpailukykyisen.

Valaistuksen ohjaus

Valikoimastamme löytyy sekä valaistusaluekohtaisia tunnistinratkaisuja että väyläpohjaisia ohjausjärjestelmiä. Tutustu tuotteisiin ja kerro meille tarpeesi. Meiltä löytyy varmasti oikea ratkaisu juuri sinulle.

Tietoverkot

Edustamme Suomessa INFRALAN ja Reichle & De-Massarin R&M -yleiskaapelointijärjestelmiä sekä Beldenin kaapeleita. Myymme ja vuokraamme myös Fluke-mittalaitteita verkkojen sertifiointiin. Runkokaapelointi toteutetaan yleensä valokaapeleilla ja kerroskaapelointi kategorian 6- tai 6A-parikaapeleilla. Kaikki komponenttimme täyttävät kansainväliset ja eurooppalaiset yleiskaapelointistandardit. Myönnämme asennetulle tietoverkolle 25 vuoden järjestelmätakuun.