Pracht Leuchten

Pracht on 1923 perustettu perheyritys, joka on koko historiansa ajan erikoistunut vaativien ympäristöjen luotettavaan ja laadukkaaseen valaistukseen. Prahct on tiiviiden valaisimien arvostettu toimittaja teollisuuden, etenkin elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksissa. Pracht tuntee materiaalit ja kemikaalit, sekä osaa valita parhaiten kuhunkin ympäristöön soveltuvimmat valaisimet.

Prachtin tuotteet vakuuttavat laadullaan. Prachtin slogan kuvaa hyvin, miten pienintäkään yksityiskohtaa ei saa unohtaa, kun puhutaan korkealaatuisista tuotteista. ”THERE WILL NEVER BE COMPROMISES WHEN DEALING WITH THE QUALITY OF MY PRACHT LUMINAIRES.“

Prahct on ainutlaatuinen valmistaja, joka on kohdistanut koko organisaationsa vahvuudet muutamiin erikoisosaamista vaativiin käyttöympäristöihin.

 

 

Pracht on mm. IFS-sertifioitu toimittaja ja siksi luotettava valaisintoimittaja elintarviketeollisuuden tuotantolaitoksiin. IFS-sertifikaatilla tavoitellaan optimoitua ja turvallista tuotantoprosessia. Valaistus on varsinaisen ydinprosessin ulkopuoleinen osa, mutta tärkeä tekijä prosessin turvallisuuden ja toimivuuden kannalta.

Tutustu valaisimiimme.

http://www.pracht.com/index.php?id=2&L=1