Apollo G2 Ind XLS C 1260 38W 5800

Teollisuusvalaisimet
| Valmistaja: Pracht

Ominaisuudet:

Apollo G2 LED -mallista on saatavilla nyt uuden sukupolven sarja (Generation 2). Apollo G2 on laadukas ja monikäyttöinen valaisin teollisuuden vaativiin tarpeisiin. Valaisimen valoyksiköt ovat kallistettavissa eli valo voidaan suunnata haluttuun kohtaan, käyttäjän mukaan. Apollo G2 on IP65-luokiteltu ja muotoiltu niin, ettei kotelon päälle keräänny pölyä. LED-valonlähteet on kiinnitetty valaisimen lämpöä johtavaan runkoon niin, että LED-valonlähteisiin ei koskaan pääse syntymään mekaanista rasitusta lämpölaajenemisesta. Mekaanisen rasituksen poissaolo pidentää valaisimen elinikää. Apollo G2 -valaisimet valmistetaan Prachtin tehtaalla Saksassa. Valaisinta on mahdollista räätälöidä asiakkaan tarpeita vastaavaksi (lue lisää tästä).  Vaihtoehtoina on neljä eri valonjakoa (narrow, deep, medium ja wide) sekä yhden tai kahden valoyksikön valaisimet. Apollo G2 on tilattavissa myös Casambi-ohjauksella. Valaisimesta on saatavana kaksi eri versiota:
  • Apollo G2 LED: Laadukas teollisuusvalaisin kallistettavilla valonlähteillä. Ikääntymättömät silikonitiivisteet. Erinomainen yleisvalaisin teollisuuden tarpeisiin.
  • Apollo G2 Industry: Teollisuudessa on kriittisiä tiloja, jotka asettavat erityisen kovat paineet valaisimille. Koska valaisimen teollisuuskomponenteilla on erityisen pitkä elinikä, Industry-sarjan valaisin pysyy käyttökuntoisena vielä kun muut valaisimet ovat sammuneet. Industry-sarjan valaisimia voidaan käyttää myös erittäin kylmissä ja lämpimissä tiloissa: -45°C - +65°C, mallista riippuen.