DALI-LINK neukkaripaketti

DALI-LINK kompakti DALI-järjestelmä
| Valmistaja: B.E.G Luxomat

Ominaisuudet:

DALI LINK on kompakti, DALI-väyläpohjainen valaistuksen ohjauksen järjestelmä. DALI LINK on ideaalinen ratkaisu neuvotteluhuoneen tai pienen toimiston valaistuksen ohjauksen päivitykseen. DALI LINK on monipuolisesti ohjelmoitava yleisvalaistuksen monihuonejärjestelmä älykkääseen valaistuksen automatisointiin.

Plug and Play

DALI LINK:in käyttöönotto ja järjestelmän asetukset tehdään helposti älypuhelimen Bluetoothin avulla. DALI LINK- neukkari pakettiin kuuluu PD11-tunnistin, teholähde, sekä neljän painikkeen painonappitulo, jossa on Bluetooth-rajapinta. Mikäli neuvotteluhuone on esimerkiksi esittelykäytössä, tarpeita valaistustilanteille saattaa olla useita. Kun kutsuttavat tilanteet voi tehdä nopeasti älypuhelimella, sujuvoittaa se  esittelyä. Näin mitoitat DALILINK-järjestelmän. Katso laskuri B.E.G. Luxomatin sivuilta.

DALI LINK neuvotteluhuoneeseen

  • Plug and play -ratkaisu
  • Tilannekutsut
  • Automaatinen valaistus päivänvalo- ja vakiovalo-ohjauksella

Päivittyy myöhemmin koko rakennuksen kattavaksi järjestelmäksi

DALI LINK voidaan tarpeen mukaan päivittää yksittäisestä tilasta laajaksi, koko rakennuksen kattavaksi DALISYS-ohjausjärjestelmäksi. Tutustu koko rakennuksen kattavaan DALISYS-järjestelmään. DALI LINK-järjestelmän kehittäjä on B.E.G. Luxomat. Lue tarkemmat tiedot tuotekuvauksen alta.