Nylundille on myönnetty Avainlippu-merkki

Avainlippu Nylund

Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Nylundin valaistukseen liittyville suunnittelu-, mittaus-, koulutus- sekä käyttöönottopalveluille Avainlippu-merkin.

Avainlippuun liitetään runsaasti positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta. Avainlipun kautta Nylund haluaa viestiä asiakkailleen sille tärkeistä arvoista, kuten luotettavuus, laatu, vastuullisuus ja inhimillisyys.

Avainlippu on tunnettu ja arvostettu alkuperämerkki, joka kertoo yhdellä silmäyksellä siitä, että tuote on valmistettu Suomessa tai palvelu on kotimaista alkuperää ja työllistää Suomessa.

– Kotimaisena perheyrityksenä Avainlippu-merkki on meille nylundlaisille tärkeä ja uskon, että asiakkaammekin arvostavat sitä. Edustamme Suomessa usean eri päämiehen tuotteita, mutta teemme paljon muutakin. Tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ratkaisuja siihen, mitkä tuotteet toimivat parhaiten yhdessä, millaiset ratkaisut sopivat erilaisiin kohteisiin sekä näihin liittyviä logistiikkapalveluja. Tuotamme pitkälle hiottua osaamista vaativia suunnittelu- ja ohjelmointipalveluja lähes puolen miljoonan euron arvosta vuosittain, sanoo Johan Karlsson, Nylundin toimitusjohtaja.

Suomalaiset pitävät Avainlippu-merkkiä arvossaan

Avainlippu-merkki tunnetaan erittäin hyvin. Suomalaisen työn liiton mukaan Lähes 98 % suomalaisista tuntee avainlipun. 41 % suomalaisista tarkistaa ennen ostopäätöstä, onko tuotteessa tai palvelussa Avainlippu.

Nylund Group on suomalainen perheyritys Kirkkonummen Masalassa ja se on perustettu vuonna 1932. Nylund tarjoaa laadukkaita, pitkäikäisiä ja energiatehokkaita ratkaisuja valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkoihin.

Nylundilta saat tukea niin valaistuksen suunnitteluun, tuotteiden valintaan kuin asennukseen. Kun haluat keskustella valaistustarpeistasi asiantuntijoidemme kanssa, ota yhteyttä. Autamme mielellämme.

Johan Karlsson Nylund

Johan Karlsson
Toimitusjohtaja
Nylund Group