R&M Netscale 48 – markkinoiden monipuolisin ristikytkentäpaneeli

R&M Netscale 48 Nylund

R&M:n Netscale 48 tarjoaa nyt monipuolisen ja kompaktin paneelin valokuitu- ja kupariyhteyksille. Netscale 48 lisää kupari- ja kuitukaapeloinnin ristikytkentäpaneeleiden tiheyttä. Kupari- ja valokuitukaapelin yhdistäminen samaan kaappiin on vaatinut tähän saakka kahden yksikön tilan jakamokaapista. Netscale 48 mahdollistaa nyt niiden tiivistämisen 1U-tilaan.

LC-kuituliittimestä aina Cat8 RJ45 -kupariliittimeen

R&M:n modulaarinen paneeliratkaisu tekee Netscale 48:sta todella monipuolisen ristikytkentäpaneelin.

R&M Netscale tietoverkot

Netscale 48:n tärkeimmät edut

  • Kaikki uusin liitäntätekniikka sopii 48-porttiseen, modulaariseen ristikytkentäpaneeliin: LC-, SC-, MPO, E-2000, Cat6A RJ45 ja Cat8.1 RJ45 -liittimet.
  • Netscale 48 modulaarinen paneeli nopeuttaa niin parikaapeleiden kuin valokuidun asennusta.
  • Muutoksia voi tehdä verkkoa katkaisematta. Aktiiviset linkit pysyvät aktiivisina.
  • Netscale 48 on suunniteltu optimoimaan sekä linkkikaapeleiden että kytkentälaitekaapeleiden hallintaa. Linkkikaapelit voidaan tuoda paneeliin suoraan takaa tai molemmista sivuista.
  • Modulaariseen paneeliin integroidut kaapeliohjurit mahdollistavat kytkentälaitekaapeleiden tiiviin ja siistin asennuksen. Voit siis unohtaa tilaa vievät kaapeliohjaimet ja epäsiistit, roikkuvat laitekaapelit.
  • Selkeät merkintätilat integroidussa kaapeliohjurissa sekä paneelin moduuleissa. Tämä varmistaa helpon ja virheettömän dokumentoinnin.
  • Netscale 48 tukee automatisoitua infrastruktuurin hallintaa (AIM). R&M:n AIM-järjestelmän (R&MinteliPhy) voi ottaa käyttöön Netscale 48 -paneeleissa jälkikäteen ja kaapeloinnin ollessa jo toiminnassa.

Netscale 48 tietoverkkoratkaisut

Tutustu lisää: Netscale-48 paneeli ja moduulit >>

Lähde ja kuvat: R&M Connections 60 >>