Sairaalavalaisin tukee työtä ja edistää toipumista

08.03.2021

Luxionan puhdastila- ja sairaalavalaisimissa on monia ensiluokkaisia ominaisuuksia. Laadukas ja tasainen valo lisää viihtyvyyttä ja helpottaa tarkkuutta vaativaa työtä. Oikeanlainen häikäisyn esto poistaa niin kutsutut kiusaheijastukset eli silmiä ärsyttävät kirkkaat valopisteet.

Nylund tarjoaa laajan valikoiman Luxionan ISO14644-1 -puhdastilasertifioituja puhdastilavalaisimia erilaisiin sairaalatiloihin. Luxionalla on ISO 13485 -sertifikaatti lääkinnällisten laitteiden valmistusta varten.

Säädä värilämpötilaa, nopeuta toipumista

Luxionan valaisimissa on monipuoliset säädettävyysmahdollisuudet. Voit muuttaa värilämpötilaa ja tämän avulla mukailla vuorokausirytmiä. Vuorokausirytmin ylläpitäminen lisää potilaiden turvallisuuden tunnetta, joka nopeuttaa paranemista. Valon voimakkuutta voidaan säätää tarpeen mukaan.

Vaihda valon väriä tarpeen mukaan

Luxionan valaisimiin on mahdollista lisätä ominaisuuksia, kuten monokromaattisia ledejä. Tällä tavalla valaisimien valon väri on muutettavissa. Jos toimenpidehuoneessa suoritetaan leikkaus tietokoneruutua käyttäen, voidaan muu huone valaista vihreäksi, jolloin ruudulla oleva kuva näkyy paremmin.

Valaisin estää bakteerien kasvua

Valaisinten erilaiset muodot ja rakenteet on suunniteltu vastamaan tilojen käyttötarkoitusta. Potilastiloissa on syytä käyttää epäsuoraa valaistusta koska potilaiden katse on pitkiä aikoja kohti kattoa.

Puhdastiloissa yläpuolelta huollettavat valaisimet ovat erinomainen ratkaisu. Valaisimien tiiveys on tärkeää. Näin valaisimet voidaan turvallisesti pestä ja ylipaineistetuissa tiloissa ilma ei pääse valaisimen sisään. Valaisimien antibakteerinen pinnoite estää bakteerien kasvun ja parantaa hygieniaa.

Paranna käyttökokemusta valaistuksen ohjauksella

Valaistuksen ohjauksella pystytään tukemaan tilan käyttötarkoitusta. Sillä saat enemmän irti Luxionan valaisimista. Ohjautuva valaistus säästää energiaa, pidentää valaisimien elinikää, huoltoväliä ja lisää tilojen viihtyisyyttä.

Valaistuksen ammattilainen

Nylund on vuonna 1932 perustettu perheyritys, joka tarjoaa laadukkaita ja asiantuntevia ratkaisuja valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen sekä yritysten tietoverkkotarpeisiin.

Jari Lohiraja Nylund

Kysy lisää:

Jari Lohiraja
Tuotepäällikkö
Sisävalaistus
Suunnittelijayhteistyö ja tekninen tuki
+358 10 217 0328
Email

Juttu on julkaistu myös Kunnallissuomi-julkaisussa.
Kuvat: Luxiona.