Toimitusjohtajamme mietteitä

Toimitusjohtaja Johan Karlssonilla tuli vuoden 2022 joulukuussa Nylundilla ”kvartaali” täyteen. Johanin 25 vuoden matka Nylundin perheyhtiössä alkoi business controllerina, josta hän eteni talousjohtajaksi ja vuoden 2014 syyskuussa hänet kutsuttiin yhtiön toimitusjohtajaksi.

Katso lisää videolta Johanin matkasta Nylundin toimitusjohtajaksi.

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon klikkaamalla tätä linkkiä: Osa 1 : Historiaa

Jatkuva kehitys on yksi Nylundin arvoista. Se lienee ollut 90-vuotiaan yrityksen dna:ssa ja yksi menestyksen edellytys ilman erillistä määrittelyäkin. Johanin kertomana arvot toteutuvat arjessa ja henkilökunta on niihin sitoutunut.

Voit katsoa lisää Nylundin arvoista tältä videolta:

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon klikkaamalla tätä linkkiä: Osa 2 : Arvot

– Sanoisin näin, että Nylundin kulmakivi on osaava ja motivoitunut henkilökunta. Siitä kaikki lähtee. Se on meille todellakin tärkeä. Ja siihen me olemmekin satsanneet paljon. Yrityksen arvot ovat myös tärkeä ohjenuora. Meidän arvomme ovat: yhteispeli, jatkuva kehitys ja kannattavuus.

–Jatkuva kehitys tarkoittaa myös, että me voimme jatkaa toimintaa seuraavatkin 90 vuotta. Se vaatii yrityksen, liiketoiminnan ja yksilön jatkuvaa kehittymistä.

Olemme päivittäneet myös strategiaamme ja missiomme on tehdä yhdessä parempi ympäristö. Lähtökohta on se, että siinä ympäristössä missä me toimitaan, missä meidän ratkaisut on ja tuotteet asennetaan, ja missä ne palvelee loppuasiakasta, niin me halutaan luoda paremmat puitteet. Siellä tietysti huomioidaan ekologiset asiat ja tuotteiden pitkä elinkaari.

Katso miten missiomme Yhdessä parempi ympäristö toteutuu työssämme:

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon klikkaamalla tätä linkkiä: Osa 3 : Missio

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnasta ja haasteista. Toimintamme kulmakivet ohjaavat henkilökuntaamme ja ne näkyvät myös asiakkaalle proaktiivisessa ja asiakkaan tarpeita kuuntelevassa palvelussamme.

Voit tutustua lisää toimintamme kulmakiviin tällä videolla:

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon klikkaamalla tätä linkkiä: Osa 4 : Kulmakivet

Voit myös katsoa kokonaisuudessaan haastattelun, jossa Johan Karlsson kertoo yritysjohtajan näkemyksiä Nylundin tilanteesta.

Noin vartin videolla:
• Toimitusjohtajamme ottaa kantaa onko Nylund tavarantoimittaja vai asiantuntijaorganisaatio.
• Kertoo ajatuksensa siitä, miksi 80 % Nylundin asiakkaista ovat olleet asiakkaina yli 5 vuotta.
• Paljastaa sammuttaako toimitusjohtajamme kotonaan valot Earth Hourin aikaan?

Katso tästä koko video (pituus 14:30).

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon klikkaamalla tätä linkkiä:
Toimitusjohtajan mietteitä