Avoin työpaikka: myyntipäällikkö Länsi-Suomen alueelle

14.05.2018

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?
Haemme nyt teollisuusmyyntiin Länsi-Suomen alueelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme.

Tehtävässäsi vastaat myynnistä Länsi-Suomen alueella Ouluun saakka sekä nimetyistä isommista asiakkaista. Myyt tehoelektroniikan komponentteja (vastukset, induktanssit, kondensaattorit) sekä teollisuuskaapeleita ja -liittimiä, joista sinulla on vankkaa kokemusta. Työtehtävä ei edellytä sinulta sijoittumista välttämättä pääkaupunkiseudulle, vaan voit asua myös esim. Pirkanmaan, Länsi-Suomen alueella.

Olet jo tehnyt tuloksellista myyntiä teknisen kaupan alalla. Sinulla on vahva näkemys ja osaaminen oman työsi johtamiseen. Olet oma-aloitteinen sekä kykenet myynnilliseen ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn asiakkaiden tuotekehityksen ja tuotesuunnittelijoiden kanssa. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Sinulla on tehtävään soveltuva mielellään tekninen koulutus.

Pystyt itse vaikuttamaan tehtävääsi

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän, jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan, sekä mahdollisuuden olla mukana tekemässä yrityksestämme asiakkaiden ensisijainen ratkaisu- ja palvelukumppani.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajamme Johan Karlsson 17.-18.5. kello 9 – 11 välisenä aikana, p. 050 522 2767. Lisätietoja sinulle antaa myös HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, mira.stenholm@hr4.fi, p. 040 588 2406. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään su 20.5.2018.

Hae paikkaa tämän linkin kautta.