Haemme kokenutta myyntipäällikköä valaistuksen projektimyyntiin

22.01.2019

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?

Haemme kokenutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ VALAISTUKSEN PROJEKTIMYYNTIIN

Tehtävässäsi vastaat valaistuksen projektimyynnistä. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelutoimistojen, urakoitsijoiden ja loppuasiakkaiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja pääpaikkasi on Kirkkonummen Masala.

Sinulla on vankka kokemus valaistuksen parista. Olet tehnyt tuloksellista myyntiä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kokemus. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Toimit luontevasti asiakkaiden parissa ja ymmärrät heidän tarpeitaan. Tarvittaessa osaat käyttää Dialuxia valaistuslaskennassa. Pyrit ratkaisukeskeiseen myyntiin, hyödyntämällä omaa, kollegojen ja päämiesten teknistä osaamista ja näkemystä. Olet aktiivinen, yrittäjähenkinen ja innovatiivinen sekä olet valmis haastamaan itsesi ja kollegasi. Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme. Liikut mielelläsi asiakkaiden luona ja etsit aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia ja vastaat projekteista alusta loppuun saakka.

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän vakaassa perheyrityksessä, jossa on tekemisen meininki ja jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan. Saat mahdollisuuden olla mukana asiakkaidemme ensisijaisena ratkaisu- ja palvelukumppanina.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 588 2406, varmimmin tavoitettavissa ti 22.1. ja to 24.1. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ma 04.02.2019.

Linkki hakemukseen. 
Ilmoitus Accountorin sivuilla.