Nylund Group panostaa valaistuksen ja valaistuksen ohjauksen ratkaisuihin, sekä tietoverkkoihin. Elgood osti Nylundin teollisuusliiketoiminnan

03.01.2019

Nylund Groupin liiketoiminnassa vahvistetaan valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tietoverkkojen liiketoiminta-alueita, joista haetaan voimakasta kasvua. Nylund Group on myynyt teollisuusliiketoimintansa Elgood Oy:lle.

Nylundin tahtotila on kasvaa voimakkaasti valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tietoverkkojen parissa. Kasvustrategiaamme tukee liiketoimintakauppa Elgoodin kanssa, jolla on taustallaan kansainväliset resurssit teollisuuden asiakkaiden palvelemiseksi. Nylundin valikoimista mm. teollisuuden kaapelit ja liittimet, vastukset ja elektroniikan muut komponentit, sekä annosteluun liittyvät laitteet ja aineet siirtyivät 2019 vuoden alusta Elgoodille.

Elgood on elektroniikkavalmistajien edustaja, joka kuuluu ruotsalaiseen Addtech-konserniin. Yhtiö tarjoaa ratkaisuja elektronisten koneiden ja laitteiden tarpeisiin. Sen liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on 27. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Viron Keilassa.

Liiketoimintakauppa astui voimaan 1.1.2019. Nylundin teollisuusliiketoiminnan kolme asiantuntijaa Merja Aaltonen, Timo Torvikoski ja Jari Onatsu siirtyivät myös Elgoodin palvelukseen vuoden vaihteessa.

Liiketoimintakauppaan liittyvät tilauskannat ehtoineen sekä rekisterit ja varasto siirtyivät Elgoodille 1.1.2019. Jatkossa jo tilattujen ja tulossa olevien tuotteiden toimittamisesta vastaa Elgood.

Kiitämme teollisuuspuolen asiakkaitamme hyvästä ja pitkästä yhteistyöstä! Toivotamme menestystä uuteen vuoteen Elgoodin kanssa.

 

Lisätietoja liiketoimintakaupasta Nylund Groupilla antaa:

Johan Karlsson
Toimitusjohtaja
Nylund Group
+358 10 217 0360
johan.karlsson@nylund.fi

Lisätietoja Elgoodin puolella antaa:

Timo Niinimäki
Toimitusjohtaja
Elgood Oy
timo.niinimaki@elgood.fi
Puh: 020 798 1136
www.elgood.fi