35-vuotisjuhlan kunniaksi B.E.G. Luxomat -tuotteille 5 vuoden takuu

02.10.2018

Valaistusprojektisi rekisteröinti kannattaa! Rekisteröimällä projektisi saat nyt pidennetyn tuotetakuun ja saatat myös voittaa upean palkinnon.

Varmista pidennetty takuu rekisteröimällä projektisi

Olemme tehneet yhteistyötä B.E.G. Luxomatin kanssa jo 35 vuotta. Yrityksen valmistamat liike- ja
läsnäolotunnistimet ovat alansa edelläkävijöitä niin laadun kuin valikoimankin suhteen. Juhlavuotemme kunniaksi tarjoamme sinulle edun, jota et muualta saa. Rekisteröi projektisi järjestelmäämme, niin saat B.E.G. Luxomatin tuotteille viiden vuoden takuun. Projektin rekisteröinti tapahtuu täällä.

Arvontaan osallistuminen

Rekisteröimällä projektisi 1.10.-31.12.2018, osallistut kolmen iPhonen arvontaan. Voit osallistua yhdellä tai useammalla projektilla, sillä jokainen tekemäsi rekisteröinti toimii sinulle arpalippuna.

Arvonnan tarkemmat säännöt voit lukea täältä: BEG_Takuukampanjan arvonnan säännöt 2018.

Kampanja-ajan päätteeksi arvotaan kolme tuotepalkintoa niiden osallistujien kesken, jotka ovat rekisteröineet Nylund-Groupin maahantuomilla B.E.G. Luxomat -tuotteilla toteutetut valaistusprojektit verkkosivuillamme. Huomioithan, että lisätakuu koskee vain Nylund-Group Oy:n maahantuomia tuotteita ja malleja.

Palkinnot

Arvonnassa voit voittaa mustan iPhone 7 -puhelimen, sekä IR-RC -sovittimen älypuhelimelle. Sovittimen avulla voit ohjelmoida valaistusta kännykällä. Arvomme kolme palkintoa. Otamme voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Kysy lisää B.E.G. Luxomatin tuotteista ja takuukampanjasta:

Aku Bragge
Tuotepäällikkö
Valaistuksen ohjaus
Nylund-Group Oy
aku.bragge(at)nylund.fi
+358 10 217 0321