DALISYS® tuo uudet skaalautuvat valaistusjärjestelmät Nylundin valikoimiin

07.06.2017

Nylund täydentää B.E.G. Luxomat ™ -valikoimaansa DALISYS®-valaistuksenohjausjärjestelmillä, jotka tuovat helppoutta, sekä ajan- ja energiansäästöä useamman huoneen kokonaisuuksien valaistussuunnitteluun ja valaistuksen hallintaan.

Liiketunnistinvalaistuksestaan tunnettu saksalainen B.E.G. Luxomat on lanseerannut uuden järjestelmän, joka mahdollistaa skaalautuvan, energiatehokkaan ja käyttäjäystävällisen valaistuksenohjausratkaisun niin yhdelle huoneelle kuin useamman huoneen kokonaisuudellekin. Laadukkaat B.E.G Luxomatin -tunnistimet ovat valaistuksen automatisoinnin pohja.

Tuoteryhmään kuuluu valikoima erilaisia järjestelmäkomponentteja, joilla voidaan toteuttaa vaativiakin kokonaisuuksia, kuten automatisoituja valaistusalueita täydennettynä manuaalisilla tilannekutsuilla ja ohjauksella. Asetusten määrittely ja ylläpito hoituvat yhdellä käyttöliittymällä tietokoneelta tai tabletilta. Monipuoliset toiminnot ja ohjelmointimahdollisuudet antavat suunnittelijoille erinomaiset työkalut viihtyisien, energiatehokkaiden ja mukautuvien ympäristöjen luomiseen.

“DALI System -ratkaisun Guided Light -toiminto tuo markkinoille uutta, aidosti ihmiskeskeistä ohjautuvaa valaistusta, jossa valo seuraa, ohjaa ja opastaa kulkijaa”, Nylundin tuotepäällikkö Aku Bragge kuvailee. ”Guided Light -toiminnallisuus tekee keinotekoisesta valaistuksesta luonnollisen osan ympäristöä, eikä käyttäjän normaalissa tilanteessa tarvitse puuttua ohjaukseen”, Aku jatkaa. ”Järjestelmän hajautettu älykkyys tekee ratkaisusta äärimmäisen luotettavan ja samalla notkean erillisten tarpeiden toteutukseen”.

”Modernien järjestelmäkomponenttien päivitys on nykyisin tärkeä ominaisuus. Kaikki komponentit voidaan päivittää DALI-väylän ylitse. Ohjelmistojen päivitettävyydellä voidaan taata, että kaikki viimeisimmätkin lisäominaisuudet ovat käytettävissä vuosienkin päästä”.

“Uusien järjestelmien myötä voimme tarjota asiakkaillemme entistä monipuolisempia ja helppokäyttöisempiä mahdollisuuksia”, iloitsee Aku.

Lisätietoja ja kuvapyynnöt: Tuotepäällikkö Aku Bragge, puh. 010 217 0321, aku.bragge(at)nylund.fi

Tuotekuvia:
Reititin
Tunnistin