Focus-Lighting näyttää tietä Way-valaisinsarjallaan

09.04.2018

Tanskalaisen Focus-Lighting ”Way” on monipuolinen katuvalaistukseen tarkoitettu valaisinsarja, joka ripustetaan vaijeriin tai asennetaan valaisinorteen. Wayn muotoilusta ja linjoista on vastannut tanskalainen arkkitehtitoimisto AART designers. Wayn muotokieli edustaa klassista pohjoismaista muotoilua, sulautuen hienosti urbaaniin ympäristöön.

Tyylikäs katuvalaisin, joka ei häikäise

Wayn valaisimen pehmeästi hehkuva häikäisysuoja luo optisen efektin, joka ohjaa kadulla kulkijoita ja tuo alueelle pehmeän ja miellyttävän valon. Valaisin on muotoilunsa ja matalalla sijaitsevan painopisteensä ansiosta vakaa myös ripustettuna.

Wayn monipuolisuus näkyy myös asennus- ja johdotustavoissa. Valaisin on suunniteltu minimoimaan valosaastetta ja häikäisyä. Valaisin koostuu ainoastaan kahdesta pääkomponentista: alumiinivalettu runko ja häikäisysuoja. Muutamalla yksinkertaisella lisätarvikkeella valaisin voidaan ripustaa tai asentaa valaisinorren päähän. Valaisimeen saa myös keskiyön mukaan himmenevän profiilin.

Wayn tyylikkyys ja teknisesti edistykselliset yksityiskohdat tekevät tästä valaisimesta ainutlaatuisen. Way on tiennäyttäjä, jonka valaisintekniikka on päivitettävissä vuosikymmenienkin päästä. Nylundin edustuksessa olevat ulko- ja aluevalaisimet löydät täältä.

Kysy lisää:
Aku Bragge
aku.bragge@nylund.fi
Lähetä sähköpostia

Focus-Lighting Way-katuvalaisin

Focus-Lightinin osasto Light & Building -messuilla Frankfurtissa.

Focus-Lighting Way-katuvalaisin

Focus-Lighting Way-katuvalaisin