Gun-Britt Gorski eläkkeelle – Krista Puska asiakaspalveluun ja myynnin tukeen

12.06.2020

Krista Puska Nylund

Nylund on vahvistanut kevään aikana rivejään. Uutena työntekijänä on aloittanut myyntikoordinaattori Krista Puska. Gun-Britt Gorski jää eläkkeelle kesäkuun lopussa, ja Krista ottaa koppia monista Gun-Brittin tehtävistä. 

Koko Nylundin väki kiittää Gun-Brittiä lämpimästi arvokkaasta ja ansiokkaasta työstä sekä harvinaisen pitkästä työurasta. Gun-Britt on ollut tärkeä osa Nylundin tarinaa yli 36 vuotta.

– Gun-Brittin aikana Nylund on käynyt läpi monia muutoksia ja kehittynyt valtavasti. Siitä kuuluu iso kiitos myös Gun-Brittille, joka on ollut tärkeä kontakti useille asiakkaillemme. Gun-Brittillä on valtava tietotaito asiakkaistamme ja tuotteistamme, toteaa toimitusjohtaja Johan Karlsson. Gun-Britt (Guni) on palvellut asiakkaitamme ja omia myyjiämme aina ammattimaisesti, nopeasti ja luotettavasti. Pian on aika kiittää Gunia erinomaisesta työurasta Nylundilla ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä. Olet aina tervetullut tervehtimään meitä, kun siltä tuntuu, Johan jatkaa.

– Kiitän työkavereita ja asiakkaita hyvästä yhteistyöstä. Olen iloinen siitä, mitä olemme yhdessä saavuttaneet. Nylundilla on edessä mielenkiintoinen tulevaisuus. Vahva tuotevalikoima ja osaavat ihmiset luovat erinomaiset edellytykset menestyä, uskoo Gun-Britt.

Krista Puska aloitti Nylundilla myyntikoordinaattorina

Krista Puska siirtyi Nylundille huhtikuussa. Kristan tausta on rahoitusalalla ja hän on koulutukseltaan MBA.

Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa Kristan työt ovat hoituneet etätoimistosta – kuten muillakin nylundilaisilla. Työyhteisöön sulautuminen ja työkavereihin tutustuminen on sujunut silti hyvin.

– Uudet työkaverit ovat oman alansa asiantuntevia ammattilaisia, Krista kiittelee. Uusi työ, Nylundin toimiala ja tuotteet ovat tulleet jo hyvin tutuksi tilausten ja tarjousten tekemisen kautta.