Läsnäolotunnistimia korkeisiin asennuskohteisiin nyt myös DALI-versiona

29.03.2018

Moninkertaisesti testattu valaistuksen ohjauksen PD4-M-GH-tuoteperhe laajentuu DALI-versioilla. PD4-M-GH kattaa erittäin laajan liiketunnistusalueen: läpimitta on jopa 44 metriä. DALI-versiot sopivat korkeisiin kohteisiin, sillä ne toimivat 14 metrin asennuskorkeudelta saakka.

Valaistusaluekohtaisella Stand-Alone DALI-ohjauksella voidaan ohjata kokonaisia valaistusryhmiä DALI-broadcast -himmennysperiaatteella. Broadcast-mallin lisäksi korkeanpaikan tunnistimet saa myös osoitteelliseen DALI-järjestelmään.

Helposti säädettävä teleskooppisensori

Kärkiominaisuutena GH-tuoteperheen uuteen versioon sisältyy ulkoinen valosensori teleskoopilla. Tämä mahdollistaa jatkuvan vakiovalo-ohjauksen jopa 16 metrin asennuskorkeudessa. Sensorin havainnointialuetta voi säätää helposti vetämällä teleskooppisensori tarvittavaan korkeuteen.

Liiketunnistin on optimoitu korkeisiin varastotiloihin ja yli 10 metrin asennuskorkeuksiin. Paremman päivänvalo- ja himmenninvaihtoehtojen integraation ansiosta uudet tunnistimet mahdollistavat entistä suuremman energiansäästön monissa sovelluksissa. Kaikissa DALI-läsnäolotunnistimissa on myös valon opastusvalotoiminto. Käytävät voi määritellä valaistavaksi vaikkapa himmeällä valolla, joka on 10 % kokonaisvalosyötöstä. DALISYS- ja Guided Light -toiminto mahdollistaa helposti ohjautuvan ja liikettä seuraavan valaistuksen.

Valaistuksen ohjauksen tuotteet Nylundin sivuilla.
Tsekkaa myös B.E.G.:in omat sivut.

Kysy lisää:
Aku Bragge
+358 10 217 0321
Lähetä sähköpostia

Valaistuksen ohjaus korkeissa tiloissa

BEG PD4-M-GH DALI

Valaistuksen ohjaus DALI

BEG PD4-M-GH DALI

Valaistuksen ohjaus BEG

BEG PD4-M-GH DALI