Lataa päivitetty Luxomat-tunnistimien valintaopas

01.02.2022

 

Tutustu heti täysin uudistuneeseen B.E.G. Luxomat -tunnistimien valintaoppaaseen.
Valintaopas on luotu auttamaan oikean tunnistimen valinnassa tapauskohtaisesti käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Uudesta valintaoppaasta löytyy uusimmilla tuotteilla päivitettynä tutut osiot: tilakohtaisen ohjauksen tunnistintaulukko ja eri tunnistimien valvonta-alueet kuvina sekä korkeuden mukaan taulukoituna.

Tuoreeseen valintaoppaaseen olemme tuoneet nyt myös komponentit valaistusjärjestelmiin; tuotteet, kun tarvitset valaistuksen ohjaukselta enemmän. DALI-LINK on yhden DALI-väylän järjestelmä. DALI-LINK on erityisesti neuvotteluhuoneisiin tarkoitettu tilanneohjauksen mahdollistava järjestelmä. Järjestelmää voidaan käyttää myös usean eri tilan ohjaukseen, kun halutaan käyttää esim. guided light -toimintoa. DALI-SYS-järjestelmä on tarkoitettu suurempien alueiden tai koko rakennuksen yhtenäiseen valaistuksen ohjaukseen. Kahdessa viimeisessä sarakkeessa taulukoituna on sertifioidut tunnistimet DALI-2- ja KNX-järjestelmiin.

Huomaathan myös uutuustuotteet DALI-ohjaukseen. Tilakohtaiseen sirkadiaaniseen valaistuksen ohjaukseen HCL2-tunnistin on yksinkertainen asentaa (ei erillisiä keskuslaitteita), mutta monipuolinen käyttää. Slave-tunnistimina voidaan käyttää DALI-2 multimaster-tunnistimien laajaa valikoimaa. Valittavaksi oppaaseen on tuotu täysin uuden DACO-sarjan tunnistimet. DACO-tunnistimet käyvät niin DALI kuin DALI-2 sertifioitujen valaisinten kanssa. Master-DACO-tunnistinten valvonta-alueen laajentamiseen käyvät samat slave-tunnistimet kuin on/off- tai edellisten DALI/DSI-ohjauksen tunnistimilla.

Näiden muutosten lisäksi olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tuotteiden ja lisätarvikkeiden luettavuuteen.

Valintaoppaasta löytyy eniten käytetyt tunnistimet. Valikoimamme on toki tätä paljon laajempi. Ole yhteydessä, niin katsomme sinun tarpeisiisi parhaimman valaistuksen ja ohjausjärjestelmän.

Lataa tuorein valintaopas käyttöösi täältä.

 

Uudistukset pähkinänkuoressa:

  • Laajempi tuotevalikoima: tilakohtaisten tunnistinten lisäksi järjestelmien komponentit helposti löydettävissä
  • Parempi luettavuus
    • IP-luokalla ja reletyypillä oma sarake tunnistinmallin vieressä
    • Tunnistinkohtaisille lisätarvikkeille oma sarake varmistamaan yhteensopivuuden
  • Uudet tuotteet tilakohtaiseen ohjaukseen: