Myyntipäällikköä valaistuksen projektimyyntiin

07.11.2019

Haluatko olla osa innostunutta ja energistä joukkuettamme, jossa jokaisella on oma vahva roolinsa?

Haemme nyt kokenutta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ VALAISTUKSEN PROJEKTIMYYNTIIN

Tehtävässäsi vastaat valaistuksen ja ohjauksen suunnittelijayhteistyöstä. Teet tiivistä yhteistyötä suunnittelutoimistojen, arkkitehtien ja urakoitsijoiden sekä loppuasiakkaiden kanssa. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle ja pääpaikkasi on Kirkkonummen Masala.

Sinulla on vankka kokemus valaistuksen parista. Olet tehnyt tuloksellista myyntiä tai yhteistyötä asiakasryhmien kanssa. Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja kokemus. Kommunikoit sujuvasti suomen kielen lisäksi englannin kielellä. Toimit luontevasti asiakkaiden parissa ja ymmärrät heidän tarpeitaan. Tarvittaessa osaat käyttää Dialuxia valaistuslaskennassa. Pyrit ratkaisukeskeiseen myyntiin hyödyntämällä omaa, kollegojen ja päämiesten teknistä osaamista ja näkemystä.

Olet aktiivinen, yrittäjähenkinen ja innovatiivinen sekä valmis haastamaan itsesi ja auttamaan kollegaasi. Olet tiimipelaaja ja tulevaisuuden tekijä joukkueessamme. Liikut mielelläsi asiakkaiden luona ja etsit aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia ja niihin soveltuvia ratkaisuja.

Tarjoamme laaja-alaisen ja haastavan tehtävän vakaassa perheyrityksessä, jossa on tekemisen meininki ja jonka kehittymiseen pystyt itse vaikuttamaan. Saat mahdollisuuden olla mukana asiakkaidemme ensisijaisena ratkaisu- ja palvelukumppanina.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antaa Accountor HR4:n Senior rekrytointikonsultti Mira Stenholm, puh. 040 5882406, varmimmin tavoitettavissa pe 15.11. ja ti 19.11. klo 10-11. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään ke 20.11.2019.

Nylund Group on Kirkkonummella toimiva perheyritys. Palveluksessamme on noin 20 sähköteknisen ja teknisen alan ammattilaista. Vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli noin 12 MEUR. Myymme valaistus-, valaistuksenohjaus- ja tiedonsiirtoratkaisuja rakentamisen ammattilaisille. Nylund osaa valon ja tiedonsiirron – myös vaativissa kohteissa. 

Täytä hakemus täältä

Linkki HR4:n ilmoitukseen