Neljä uutta tuotesarjaa Meyer Lightingilta

08.04.2020

Meyer Lighting Nylund Monoflood

Meyer Lightingin uusien valaisinsarjojen minimalistinen muotoilu sopii erilaisiin rakennus- ja sisustustyyleihin. Huippuluokan optiikkansa ansiosta ne ovat ihanteellisia valintoja moniin kohteisiin.

Monoflood – neljä eri kokoa

Nylund Monoflood Meyer Lighting

Monoflood sisältää neljää eri kokoa olevan valaisinvalikoiman, joka on saatavana sekä linssi- että heijastinoptiikalla. Monofloodista valaistuksen suunnittelijat löytävät täydellisen valaisimen melkein jokaiseen tarkoitukseen – yhtenäisestä valaistuksesta korostusvalaistukseen.

Tutustu lähemmin Monoflood-malleihin

Monospace – kadut, pyörätiet, aukiot

Monospace Meyer Lighting

Monospace on käänteentekevä uusi valaisin, joka ihastuttaa puhdaslinjaisella muotoilulla ja tarkalla optiikalla. Täydellinen valaisin kaupunkitiloihin, puistoihin, kaduille ja pyöräteille sekä jalkakäytäville.

Lue lisää täältä.

Highrise – valaisee sekä ylös että alas

Meyer Lighting Highrise

Highrise on seinävalaisin, joka valaisee sekä ylös- että alaspäin. Valonjako vaihtee kapeasta leveään. Valikoimaan kuuluu myös terävä ja kapeareunainen korostusvalo. Lattiapintojen valaisemiseksi on saatavilla erityinen optiikkansa.

Lue lisää täältä.

Unit – monipuolisuutta

Unit Meyer Lighting

Unit on seinävalaisinsarja, jossa yhdistyvät monipuolisuus ja puhdas muotoilu. Valittavana on epäsymmetrinen valojakauma aluevalaistukselle ja sivuttainen leveän säteen jakauma lattia-alueiden tasaiseksi valaisemiseksi.

Lue lisää täältä.

Tarvitsetko sparrausta siitä, millaiset valaisimet tilaan kannattaa valita? Ole meihin yhteydessä, kokeneet asiantuntijamme jakavat mielellään parhaat oppinsa kanssasi.

Niclas Nylund
Tuotepäällikkö, valaisimet
niclas.nylund@nylund.fi
+358 10 217 0320