Nylund Group osti aLUMEN-yhtiön valoliiketoiminnan

14.02.2017

Nylund Group Oy osti 10.2.2017 aLUMEN Oy:n valoliiketoiminnan

aLUMEN Oy on laadukas toimija sisä- ja ulkovalaistuksen, valaistuksen ohjauksen, sekä myymälä- ja teollisuusvalaistuksen puolella. Se edustaa Suomessa mm. palkittujen, kansainvälisten valaisinvalmistajien LED Linear GmbH:n, Ansorg GmbH:n, sekä Focus Lightning AS:n ja Radiant Architectural Lightning -yhtiön valaisimia.

Nylund on suomalainen, kehittyvä perheyhtiö Kirkkonummelta, joka myy talotekniikan ja teollisuuden pitkän elinkaaren tuoteratkaisuja. Nylund on toiminut alalla jo kymmeniä vuosia. aLUMEN Oy:n liiketoimintakauppa vahvistaa Nylundin asemaa valaistusliiketoiminnassa.

Osa aLUMEN Oy:n edustuksista, sekä koko valo-liiketoiminnan tarjouskanta ja avoin tilauskanta siirtyvät kaupan yhteydessä Nylundille. Yrityskaupan myötä aLUMEN:in entinen omistaja Markku Hämäläinen siirtyy Nylundin palvelukseen ja tuo Nylundille vahvaa osaamista erityisesti suunnittelija-asiakkaiden pariin. Markun siirtyminen Nylundille takaa sen, että asiakastyö jatkuu jouheasti ja katkeamatta yrityskaupasta huolimatta.

aLUMEN Oy yritysnimi ei siirry yrityskaupan mukana, eikä myöskään yhtiön tv- ja elokuvavalaistukseen sekä elokuvateatterien esitystekniikkaan erikoistunut Kuva-liiketoiminta.

Lisätietoja:

Johan Karlsson
toimitusjohtaja
Nylund Group
010 217 0360
johan.karlsson[at]nylund.fi

Markku Hämäläinen
aLumen
040 3100 031
markku[at]alumen.fi

Nylund Group on kolmannen sukupolven vakaavarainen ja kehittyvä perheyhtiö, joka myy talotekniikan ja teollisuuden laadukkaita, pitkän elinkaaren tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. www.nylund.fi

aLUMEN on vuonna 2001 perustettu valaistusalan maahantuonti- ja myyntiyritys, jonka juuret ovat vahvasti TV-, elokuva- ja teatterivalaistuksessa. aLUMEN Oy tuo maahan alan merkittävimpiä tuotteita, joissa yhdistyvät korkea laatu ja innovatiiviset sovellukset uusimmasta tekniikasta.
www.alumen.fi