Nylund Sähkömessuilla: uutuusvalaisimia ja suosikkeja Triluxilta, Meyeriltä ja Focus Lightingilta

18.08.2022

Sähkö Valo Tele Av 2022

Nylund on jälleen täysillä mukana Sähkö Valo Tele AV -messuilla Jyväskylässä 7.–9.9.2022. Esittelemme uuden valaisintoimittajamme Triluxin. Lisäksi tuomme messuille uutuusvalaisimia Meyer Lightingilta sekä tanskalaisen Focus Lightingin pitkän elinkaaren valaisimia, jotka tekevät vaikutuksen myös pohjoismaisella muotoilullaan. Tule tapaamaan meitä osastolle D114.

Sähkö Valo Tele AV 2022 eli Sähkömessut on pohjoismaiden suurin sähköalan ammattitapahtuma. Tänäkin vuonna messujen kaikki näytteilleasettajapaikat ovat täynnä. Alan tärkeimmille messuille kokoontuvat toimittajat, asiakkaat ja yhteistyökumppanit. Messuilla tapaat kollegat, löydät uusimmat tuotteet ja ratkaisut sekä päivität osaamistasi.

Trilux tekee valaistuksesta helppoa

Trilux on saksalainen perheyritys ja yksi Euroopan neljästä suurimmasta valaisinvalmistajasta. Triluxin valaisimet edustavat alan uusinta tekniikkaan, kuten HCL (Human Centric Lighting), IoT ja langaton ohjaus. Energiatehokkuus, kustomointi ja kestävyys ovat Triluxin avaintekijöitä onnistuneeseen valaistukseen. Valikoima on hyvin laaja ja tarjoaa jokaiseen tarpeeseen sopivan ratkaisun. Trilux – Nylund.

Trilux Creavo

 

Sähkö Valo Tele AV -messuilla esittelemme seuraavat Trilux-tuotteet

Esittelemme myös Triluxin Twenty3 -valaisinperheen, joka on erityisesti tarkoitettu urakoitsijoille ja tukkureille.
Tutustu Twenty3:een

Esillä Meyer Lighting -valikoiman uutuudet

Monocube-valonheitinperhe

Monocube-valaisimet ovat minimalistisesti muotoiltuja valonheittimiä, jotka sulautuvat huomaamattomasti julkisivuun tai ympäristöön. Valaisimien pinta on sileä ja helposti puhdistettavissa. Monocubet ovat erinomaisia työkaluja erityisesti julkisivuvalaistuksessa. Valaisimia saa usealla eri valonjaolla (kapea, keskileveä, leveä, rihla) ja lisäksi optisilla kalvoilla, joilla valonjakoa voidaan optimoida tarpeen mukaan.

Monocube 3 ja 4 -malliset valaisimet on saatavana sisäänrakennetulla Casambi-liitäntälaitteella, joka mahdollistaa valaistuksen ohjauksen langattomasti. Monocube 3 ja 4 -valaisimia löytyy myös tyylikkäällä pylväsasennusjalalla. Monocube 4 -valaisinta saa lisäksi RGBW-mallisena. Valaisimiin on runsaasti eri lisävarusteita, kuten häikäisysuojia, seinävarsia ja maapiikki.

Uplight 180S ja 260S – matalarakenteiset maahanuppovalaisimet

Valaisimen optiikka perustuu linssiteknologiaan. Näin valaisimen syvyyttä on saatu pienennettyä. Valaisin soveltuu asennettavaksi paikkoihin, jossa asennussyvyys on rajattu tai jossa haetaan linssioptiikan tuoma tarkka ja pehmeäreunainen valo. Valonjaot: kapea, keskileveä ja leveä. Lisäksi rihlaoptiikka.

Valonheitinperhe julkisivu- ja aluevalaistukseen: Monospot S

Monospot S on uusi pyöreä valaisinsarja Meyer Lightingilta. Valaisin on muodoltaan samankaltainen kun Monospot, mutta selvästi lyhyempi. Valaisin on saatavana usealla eri valonjaolla: linssillä, jolla saavutetaan kapea, keskileveä ja rihla valonjako, sekä heijastimella, jolla saavutetaan erittäin leveä ja asymmetrinen valonjako. Monospot S -sarja on saatavana sanka- ja pylväsasenteisena (pylväsasenteisena mallit S3 ja S4). Valaisimen runko on muotoiltu niin, että siinä ei ole reunoja, johon vesi tai lika voisi jäädä kiinni. Valaisimien moderni muotoilu ja pieni koko mahdollistaa sen hienovaraisen asentamisen jokaiseen arkkitehtoniseen ympäristöön. Valaisimessa on sisäänrakennettu LED-liitäntälaite

Monospot Gobo LED – entistä tehokkaampi Gobo valaisin!

Monospot Gobo LED -valaisin on päivittynyt ja se on nyt entistä tehokkaampi. Valaisimen teho on nyt 55W ja suurin valontuotto 6500K LED:llä on 1795 lm. Monospot Gobo valaisin sopii tyyliltään hyvin yhteen Monospot-valaisimien kanssa esimerkiksi aukiovalaistuksessa.

space

Tutustu messuilla Focus Lightingin ulko- ja sisävalaisimiin

Ulkovalaisimet

• Space: Space – Nylund
• Skypark: Sky Park – Nylund
• Nyx 330: NYX 330 – Nylund
• Nyx 190: NYX 190 – Nylund
• Pelée Wall: Pelée Wall – Nylund

Sisävalaisimet

• Yoyo: Yoyo pinta-asennettava – Nylund
• Yoyo ripustettava: Yoyo ripustettava – Nylund
• Pelée Line: Pelée Line – Nylund
• Pelée Downlight: Pelée Downlight – Nylund

Nähdään messuilla! Tule juttelemaan osastollemme D114. Olemme paikalla koko messujen ajan. Sähkö Valo Tele AV -messut Jyväskylässä 7.–9.9.2022.

Lue lisää >>