Nylund tuo Triluxin sisävalaistuksen tuotteet Suomeen – korkeaa laatua, älykästä tekniikkaa ja palkittua muotoilua

28.06.2021

Trilux on saksalainen perheyritys ja yksi Euroopan neljästä suurimmasta valaisinvalmistajasta. Yritys tunnetaan laadustaan, innovatiivisuudesta sekä edistyksellisestä tekniikasta. Tuotevalikoimaan kuuluvat valaisimet, valaistuksen ohjaus ja erilaiset älyvalaistusratkaisut.

Triluxin valaisimet puhuttelevat paitsi laadullaan myös muotoilullaan. Ajattoman tyylikkäät ja viimeistellyt sisätilojen valaisimet ovat voittaneet lukuisia kansainvälisiä design-palkintoja.

Nylundin toimitusjohtaja Johan Karlsson iloitsee siitä, että yritys on saanut Suomessa edustettavakseen tämän maineikkaan saksalaisvalmistajan valaistusratkaisut.

– Tutkimme vuosittain asiakkaidemme toiveita ja tyytyväisyyttä. Viimeisimmässä asiakaskyselyssä tärkeimmäksi tekijäksi yhteistyön laajentumisessa koettiin tuotevalikoiman kehitys. Lupasimme tehdä kaikkemme löytääksemme tänä vuonna uusia, mielenkiintoisia kumppaneita valaistuksen saralla, Johan taustoittaa.

– Nyt voimme ylpeinä esitellä Triluxin uutena ja merkittävänä partnerinamme. Trilux-yhteistyöllä nousemme raskaan sarjaan toimijoihin valaistusalalla, Johan jatkaa. Sekä Trilux että Nylund ovat perheyhtiöitä, joilla on pitkä historia. Meitä yhdistää vahva yrityskulttuuri sekä halu kehittyä ja palvella asiakkaitamme kestävillä ja edistyksillä valaistusratkaisuilla. Kun tähän yhdistää erinomaisen palvelun ja ammattitaitoisen otteen, kumppanuus tulee varmasti hyödyttämään asiakkaitamme suuresti.

– Olemme innostuneita ja ylpeitä yhteistyöstä Triluxin kanssa. Haluamme tietysti inspiroida näin myös asiakkaitamme, summaa Johan. Nylund suuntaa Trilux-tuotteiden myyntiä erityisesti sähkösuunnittelijoille, valaistussuunnittelijoille, sähköurakoitsijoille ja tukkuliikkeille.

Trilux haluaa tehdä valaistuksesta helppoa

Triluxin johtava idea on tehdä valaistuksesta helppoa. Keskiössä ovat energiatehokkuus, kestävyys ja tuotteiden joustava räätälöitävyys. Standardiratkaisujen sijaan Trilux suosii yhteistyötä asiakkaan kanssa. Jokaiseen tarpeeseen löytyy paras mahdollinen ratkaisu.

Triluxin valaisinvalikoima on kattava ja tekniikaltaan edistyksellistä. Puhutaan tämän hetken kuumimmista trendeistä, kuten ihmiskeskeinen valaistus (HCL eli Human Centric Lighting), esineiden internet (IoT) ja langaton ohjaus.

Ihmiskeskeisiä valaistusratkaisuja toimistoympäristöihin ja julkisiin tiloihin

Trilux tarjoaa ratkaisun niin perinteisiin kuin uuden ajan monitilatoimistoihin, joissa liikutaan tavallista vapaammin ja kokoonnutaan ketterästi neuvonpitoihin. Työntekijöiden hyvinvointia optimoidaan räätälöidyillä ratkaisuilla ja ihmiskeskeisen valaistuksen avulla.

Älykästä valaistusta teollisuuteen ja kauppaan

Teollisuudessa valaistus on usein aliarvioitu ja käyttämätön työtehoa ja hyvinvointia edistävä kilpailutekijä. Digitaaliset, älykkäät ja verkotetut valaistusratkaisut ovat Triluxin vastaus tuotantolaitosten tarpeisiin. Alkaen teollisuustiloista erilaisiin varastohalleihin.

Vähittäiskaupan tarpeisiin Trilux on kehittänyt valaistusratkaisuja jo pitkään. Nyt niistä pääsevät nauttimaan myös suomalaiset kaupan alan toimijat.

Tutustu Triluxiin lisää täällä.

Lisätietoja:

Johan Karlsson tai Niclas Nylund

Nylund on aloittanut Triluxin edustajana Suomessa toukokuussa 2021. Nylund on 1932 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Kirkkonummen Masalassa. Nylund tarjoaa ratkaisuja valaistukseen, valaistuksen ohjaukseen ja tietoverkkotarpeisiin.

Trilux on vuonna 1912 perustettu saksalainen valaistusalan yritys, joka toimii 50 maan markkinoilla ja työllistää yli 5 000 henkeä. Trilux kehittää ja valmistaa laadukkaita valaisimia omalla tehtaallaan Saksassa. Triluxilla on Suomessa edustus kahdessa eri firmassa.