Nylund uudistaa myyntiorganisaatiotaan – lisää osaamista asiakkaiden käyttöön

24.08.2021

Nylund uudistaa myyntiorganisaatiotaan. Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet asiakastyytyväisyyden ja kasvun osalta. Tämä tarkoittaa sitä, että olemme rekrytoineet ja rekrytoimme edelleen lisää osaajia sekä myyntiin, suunnittelijayhteistyöhön että myynnin tukeen.

Näin varmistamme sen, että meiltä löytyy nopeasti ja helposti oikeat osaajat kaikkiin tarpeisiin, joita asiakkaillamme on, liittyvätpä ne oikeiden ratkaisujen ideointiin, suunnittelun tukeen, tuotevalintoihin tai vaikkapa käyttäjäkokemukseen ja -koulutukseen.

Tuomme asiakkaillemme ratkaisut koko kiinteistön valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tietoverkkojen tarpeisiin. Toimimme neutraalisti, eli yhdistämme asiakkaan kulloisenkin tilanteen mukaan eri valmistajien tuotteita, niin että ratkaisut ovat pitkäikäisiä, laadukkaita, yhteensopivia, skaalautuvia sekä helposti muokattavissa ja huollettavissa. Aina asiakkaan etu edellä. Kysy meitä rohkeasti mukaan projekteihisi!

Uusien, laadukkaiden edustustemme kautta meillä on tarjolla entistä laajemmat valikoimat ja uutta, älykästä teknologiaa kiinteistöihin.

Aku Bragge toimii liiketoimintapäällikkönä valaistuksen ohjauksessa. Niclas Nylund toimii jatkossa liiketoimintapäällikkönä valaistuksessa ja suunnittelijayhteistyössä. Jari Lohiraja jatkaa valaistuksen tuotepäällikkönä ja Heidi Nordström aloittaa valaistuksen ohjauksen tuotepäällikkönä. He tukevat laajalla kokemuksellaan asiakkaita tuotevalinnoissa, teknisissä kysymyksissä suunnittelussa ja käyttöönottoon liittyvissä kysymyksissä.

Löydät myynnin ja asiakaspalvelun henkilöiden yhteystiedot täältä.

Tulemme näkymään entistä enemmän kentällä joko sähköisesti tai fyysisesti – tuomme inspiraatiota ja uusia ideoita liiketoimintaasi!

Kysy lisää:

Johan Karlsson
Toimitusjohtaja
+358 10 217 0360
Email | LinkedIn