Uusia nylundlaisia

18.03.2019

Nylund on lähtenyt voimakkaasti kasvattamaan valaistuksen, valaistuksen ohjauksen ja tietoverkkojen liiketoimintojaan rekrytoimalla uusia henkilöitä. Osa heistä tosin on jo vanhoja tuttuja meille.

Jari Lohiraja
on aloittanut Nylundin myyntipäällikkönä Etelä-Suomen alueella. Jarin asiakkaita ovat sähkötukut, urakoitsijat ja suunnittelijat.

Jarin osaamisalueita ovat sähkötekniikka, ohjausjärjestelmät, LED-teknologia ja elektroniikka. Jari on viimeksi toiminut XEDsignilla ja hoitanut siellä myyntiä, uusasiakashankintaa, tarjouslaskentaa ja ohjelmistokehitystä. Ennen sitä hän työskenteli Sirico Electronicsissa.

Jarille Nylund on tuttu talo, sillä hän oli tuotekoordinaattorimme vuonna 2015.

jari.lohiraja@nylund.fi
Puh: 010 217 0328

Ulf Åkerlund
aloitti Nylundilla Pohjanmaan ja Pohjois-Suomen myyntipäällikkönä asiakkainaan sähkötukkuliikkeet, urakoitsijat ja suunnittelijat. Ulfilla on vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin tehtävistä sähköalalta yli 20 vuoden ajan. Ulf on toiminut viimeksi aluemyyntipäällikkönä ja maajohtajana Gycom Finland Oy:ssä ja ennen tätä Schneiderilla ja Elkolla.

ulf.akerlund@nylund.fi
Puh. 010 217 0344

Lilli Viljakainen
on uusi myyntipäällikkömme valaistuksen ja valaistuksenohjaus projektimyynnissä. Hän toimii erityisesti sähkö,- ja valaistussuunnittelijoiden, urakoitsijoiden ja kiinteistönomistajien kanssa.

Lilli teki pitkän työuran IT-tukkurin palveluksessa, edustaen useita päämiehiä kuten IBM, Hewlett-Packard ja Microsoft. Ratkaisumyynnistä Lillille on tullut kokemusta oltuaan vuosia konsulttitalo Sovelton palveluksessa, josta hän vaihtoi valaistusalalle. Lilli työskenteli Greenledillä sekä viimeksi Hella Lighting Finlandin palveluksessa, joissa sekä valaisimet että valaistuksen ohjaus ovat käyneet tutuiksi. Lilli on koulutukseltaan liiketalouden tradenomi ja asuu Helsingissä.

lilli.viljakainen@nylund.fi
Puh. 010 217 0348


Dick Ekebom

aloitti Nylund Groupilla vuoden alussa teknisenä tukihenkilönä. Hän on koulutukseltaan ICT-asentaja ja suorittanut sekä R&M- että Infralan-sertifiointikoulutukset. Hänet on myös koulutettu Nylundin valaistusjärjestelmien ohjelmoijaksi. Dick solahtaa Nylundille lähes vanhana työntekijänä, sillä hän on tehnyt taloon kaikki opiskeluaikojen työharjoittelut ja ollut talossa kesätöissä.

Dick Ekebom Nylund

dick.ekebom@nylund.fi
Puh: 010 217 0343