Stacon, Teemu Seppänen: Nylundilla arvostettava asiakaspalvelu

Asiakaskokemus Stacon Oy

Vuonna 1992 perustetun Insinööritoimisto Stacon Oy:n päätoimialana on sähkö-, tele- ja turvatekniset konsultointi- ja suunnittelutehtävät. Yritysten toimitilojen ja julkisen rakentamisen uudis- ja saneerauskohteet ovat pääasialliset työkohteet.

Nylundin valaisin- ja ohjausjärjestelmät ovat merkittävin tuotekategoria Staconin ja Nylundin yhteistyössä. Valaisimet ja myös tietoverkkotuotteet kuuluvat Nylundin Staconille toimittamiin tuotteisiin. Valaistuksen konsultti ja projektipäällikkö Teemu Seppänen kertoo kokemuksistaan toimimisestaan Nylundin kanssa.
– Nylundin tuotetarjonta vastaa tarpeisiimme. Ja totta kai asiakaspalvelu ja helppo lähestyttävyys auttavat meitä omassa työssämme.

Valaistuksen suunnittelussa tärkeitä näkökulmia ovat arkkitehtoninen näyttävyys ja valaistuksen sopivuus kulloiseenkin tehtävään. Nylundin asiakaspalveluun kuuluu myös koevalaistuksen järjestäminen.
– Suunniteltua valaistusta voidaan demota kohteessaan jo ennen tilauspäätöstä, Teemu konkretisoi Nylundin palveluasennetta.

Hyvä suunnittelutyö ja tarkoitukseen sopiva valaistus ja sen ohjaus syntyy yhteistyönä. Sähkön hinnan noustessa myös kysyntä esimerkiksi valaistuksen energiatehokkaaseen hallintaan on kasvanut.
– Vastaamme on tullut yrityksiä, joissa on ollut jo valaistuksen läsnäolo-ohjaus, mutta siitä on saatu huonoja kokemuksia. Valot ovat esimerkiksi sammuneet kesken työpäivän. Tunnistinpeitto ja sen suunnittelu on ollut vajavaista. Nyt valaistuksen älykkääseen ohjaukseen on herätty uudelleen, ja se on järjestettävissä hyvin toimivaksi ja energiaa säästäväksi.

Teemu Seppänen Insinööritoimisto Stacon Oy:stä on Nylundin tyytyväinen asiakas. Laadukkaita tuotteita on maailmalla tarjolla, mutta tiedon jakamisella ja palvelualttiudella Nylund erottuu alan toimijoista.
– Voin suositella Nylundia ja varsinkin heidän asiakaspalveluaan. Saamme heiltä helposti apua ja vastauksia, päättää Teemu Seppänen.

Katso koostevideo, jossa Teemu Seppänen kertoo Staconin ja Nylundin välisestä yhteistyöstä.

Jos videoupotus ei näy, voit katsoa videon Youtubesta.