Tamro Oyj, Mika Marttinen: valaistusratkaisut ovat osa jatkuvaa kehittymistämme

Mika Marttinen toimii kiinteistöpäällikkönä Tamrossa, joka tarjoaa lääke- ja terveystuotteiden jakelua ja varastointia, datapohjaisia palveluja sekä kotihoidon digitaalisia ratkaisuja. Yritys on osa PHOENIX-konsernia, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palvelujen tuottaja. Asemansa mukaisesti Tamron määrätietoinen toiminta ja miten voisimme olla parempia –asenne koskee myös valaistusratkaisuja. Tamrossa tiedolla johtaminen liittyy myös valaistuksen hallintaan.

– Nylundin kanssa aloitimme yhteistyön reilu 10 vuotta sitten. Kyseessä oli pilottimainen ratkaisu valaistuksen muutostarpeeseemme.

Nylundin Tamrossa toimittaman tarpeen mukaisen valojärjestelmän ohjaus toimi, ja käyttäjät olivat tyytyväisiä.

Tamron seuraava kehitysaskel oli soveltaa valaistusta tiedolla johtamisen periaatteen mukaan.

– Nylundilla on iLight-ohjelmistojärjestelmä, jota voimme hyödyntää ennakoivassa toiminnassa. Energiankulutuksen ja huollon näkökulmasta pystymme toimimaan proaktiivisesti.

Tamron jatkuva kehittyminen etenee edelleen. Valaistuksen kohdalla ajatellaan jo seuraavaa steppiä.

– Nyt mietimme tulevaisuuden laajennuksiemme yhteydessä, miten hyödynnämme Nylund- yhteistyötä, mitkä voisivat olla seuraavat stepit – huomioiden vaikka vastuullisuus ja ilmastoasioita.

Yhteistyössä laadukkaat tuotteet ovat pohjana, mutta laatukäsite sisältää paljon muutakin. Nylundin dokumentaatio on Mika Marttisen mukaan hyvä laadullinen mittari.

– Nylundilla ollaan läpinäkyviä dokumentaation kautta ja he ymmärtävät mitä haluamme. Olemme erittäin tyytyväisiä Nylundin palveluihin ja tuotteisiin. Näillä kokemuksilla, mitä Nylundin yhteistyöstä olemme saaneet, voin lämpimästi suositella heidän valaistusteknologiapalveluita.

Tamro Oyj:n kiinteistöpäällikkö Mika Marttinen avaa näkemyksiään yhteistyöstämme neljän minuutin mittaisella videolla.

Olisiko teidänkin yrityksessänne mahdollisuus kehittää työntekijätyytyväisyyttä tai vuokratilojen toimivuutta modernilla valaistusratkaisulla? Katso video ja inspiroidu!

Kiitos Mikalle vielä hienoista näkemyksistä!

Jos videoupotus ei toimi, voit katsoa videon YouTubesta.