Swecon uuteen toimitaloon Luxomat-tunnistimia

Toimitalon käytävien ja pysäköintitalon valaistusta ohjataan BEG Luxomatin PD3-tunnistimilla.

Kaikki Swecon pääkaupunkiseudun yksiköt sijaitsevat nyt saman katon alla kiinteistösijoitusyhtiö Spondan rakennuttaman toimistorakennusten tiloissa Helsingin Ilmalassa. Huoneistoalaltaan noin 18 000 neliömetrin toimistotalokokonaisuus sijaitsee yhdellä pääkaupunkiseudun keskeisimmistä paikoista ja joukkoliikenneverkoston solmupisteessä. Myös tilat itsessään ovat ympäristötehokkaat ja koko kiinteistölle haetaan kansainvälistä gold-tason LEED-ympäristösertifikaattia.

Ohjausta tunnistimilla yleisissä tiloissa

Toimitalon käytävien ja pysäköintitalon valaistusta ohjataan BEG Luxomatin PD3-tunnistimilla. PD3 on yksinkertainen tunnistin, joka on helppo asentaa ja erittäin toimintavarma.

Ohjauksen avulla voidaan säästää valaistuksen energian kulutuksessa ja kustannuksissa huomattavasti. Tunnistin sytyttää valot ja pitää ne päällä niissä tiloissa, joissa ollaan ja sammuttaa valot automaattisesti, kun tilassa ei enää olla.

Swecon Helsingin Ilmalan uusissa tiloissa myös valaistuksen ohjauksella lisätään kiinteistön energiatehokkuutta.

Monipuoliset tunnistimet

BEG Luxomatin tunnistimista löytyy sopiva tuote hyvinkin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Ulkotilojen valaistuksen ohjauksella ohjataan esimerkiksi pihavalaistusta. Sisätilojen liiketunnistimilla voidaan ohjata esimerkiksi käytävien, varastojen tai WC-tilojen valaistusta. Luxomatin läsnäolotunnistimilla voidaan ohjata vaikkapa toimistohuoneiden, avotoimistojen tai luokkatilojen valaistusta monipuolisesti.

Luxomat-läsnäolotunnistin kykenee ohjaamaan valaistusta on/off, DIM/1-10V tai DALI-ohjaustavalla. Himmennettäviä valaisimia ohjaavat tunnistimet (DIM/1-10V, DALI) kykenevät vakiovalosäätämään valaistusta ja käyttäjä voi itse halutessaan myös himmentää valoja haluttuun valaistusvoimakkuuteen. Näissä tunnistimissa on myös käytäväohjaustoiminto, joka soveltuu erinomaisesti himmennettävien käytävävalaisimien pehmeään ohjaukseen.

Luxomat PD3 tunnistin