WE Tech Solutions Oy

We Tech Solutions Oy:llä on uusi valaistus ja valaistuksen ohjaus!

Projektin tiedot

Vuosi
2023
Paikkakunta
Vaasa

WE Tech Solutions Oy tarjoaa energiatehokkaita hybridiratkaisuja meriliikenteelle maailmanlaajuisesti ja pääkonttori sijaitsee Vaasassa. Helmikuussa 2023 yritys muutti uusiin, remontoituihin tiloihin Vaasan keskustaan. Yritys pääsi vaikuttamaan toimiston pohjapiirustukseen ja kiinteistön omistaja vastasi muusta suunnittelusta. Yrityksen toiveena oli että, toimistossa olisi riittävä valaistuksen määrä, aikaisemmissa tiloissa valon määrä oli ollut puutteellista.  

Uusissa tiloissa on riittävästä valoa ja valot toimivat automaattisesti valaistuksen ohjauksen avulla. Tarvittaessa valaistusta voidaan säätää myös painikkeista. Myös yksilölliset käyttötarpeet voidaan toteuttaa uudella valaistuksen ohjauksella.  

Työntekijät viihtyvät uusissa tiloissa, vaikka heillä on myös mahdollisuus etätyöhön, kertoo Stefan Isaksson/ WE Tech Solutions.  

Toimiston valaistus on DALI-säädettävää ja sen automatisointi on toteutettu valaistusaluekohtaisella Luxomat DACO-tunnistimilla. Valaistus himmenee automaattisesti ennen sammutusta ja huomioi vielä saatavilla olevan luonnon valon määrän ja himmentää valaisimien kirkkautta, kun sitä on saatavilla. Samaa tekniikkaa hyödynnetään käytävissä ja toimistohuoneessa.

Haluatko lisätietoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa.

Aku Bragge

Liiketoimintapäällikkö
Valaistuksen ohjaus