Meritulli 1 toimistotilojen saneeraus

Avarat ja valoisat toimitilat saneerattiin täysin. Tilojen valaistus on höystetty modernilla, energiatehokkaalla valaistustekniikalla.

Projektin tiedot

Vuosi
2022
Paikkakunta
Helsinki

1875 rakennetussa modernisoidussa teollisuusrakennuksessa on tehty peruskorjaus vuonna  2004 ja toimitilojen saneeraus vuonna 2022.

”Meritulli 1:n tilat ovat ainutlaatuinen yhdistelmä modernia ja valoisaa toimitilaa, kahteen suuntaan avautuvaa merinäköalaa sekä historiallisen arkkitehtuurin läsnäoloa.” Automatisoitu laadukas valaistus takaa riittävän valaistusvoimakkuuden ja mahdollistaa päivänvalon hyödyntämisen.

”Muunneltavat toimitilat tarjoavat myös erinomaiset mahdollisuudet erilaisten työskentelytilojen luomiseen. Tarvitsetteko projektialuetta, keskittymistä tukevaa hiljaisen työn aluetta ja edustavaa neuvotteluhuonetta – talon arkkitehtuuri tarjoaa luontaiset mahdollisuudet erilaisten vyöhykkeiden muodostamiseen.”

Lisää Meritulli 1 kohteesta

Nylund on toimittanut kohteeseen DALI-LINK valaistuksen ohjausjärjestelmän, joka soveltuu erinomaisesti toimitilojen monihuoneohjaukseen. Toimitilojen valaistus on automatisoitu ja jaettu kerroksissa ohjelmallisesti alueittain DALI-LINK järjestelmällä. Jokainen kerros toimii omana valaistusjärjestelmänään ja tilamuutokset kerroksissa on mahdollisia hallita luomalla uusia valaistusryhmiä ohjelmallisesti.

PD11 sarjan tunnistin on erittäin huomaamaton ja on siksi hyvä valinta arvokiinteistön tyylikkääseen sisustukseen.

Valaistustilanteiden kutsuminen onnistuu valitun kalustesarjan painikkeista, joiden taakse tekniikka on piilotettu.

Haluatko lisätietoja?

Keskustele asiantuntijan kanssa.

Aku Bragge

Liiketoimintapäällikkö
Valaistuksen ohjaus